Παρί Σεν Ζερμέν και Λίβερπουλ κοντράρονται το βράδυ της Τετάρτης (8/4, 22:00), στο Άνφιλντ και στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό για το Champions League!

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης, Λουίς Ενρίκε, έκανε δηλώσεις ενόψει του μεγάλο ματς, τονίζοντας ότι σε τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχουν φαβορί, ενώ ξεκαθάρισε ότι τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά σε σύγκριση με το πώς ήταν στην περσινή συνάντηση των δύο ομάδων.

«Δεν έχει σημασία ποιος είναι το φαβορί, γιατί σε τέτοια παιχνίδια είναι αδύνατο να υπάρχει φαβορί Δεν νομίζω ότι είμαστε εμείς. Πέρυσι, όλοι έλεγαν ότι ήταν η Λίβερπουλ, αλλά η τελικά ήμασταν εμείς εκείνοι που προκριθήκαμε.

Είναι μια διαφορετική χρονιά. Θέλω να έχουμε την ίδια ταυτότητα. Προσπαθούμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να απολαμβάνουμε τον ανταγωνισμό. Πέρσι έγιναν δύο αγώνες κορυφαίου επιπέδου. Θα μου άρεσε να υπάρχει η ίδια κατάληξη»
, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ισπανός προπονητής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «Στάμφορντ Μπριζ» γίνεται… Νέα Φιλαδέλφεια: Εξαντλήθηκαν τα 6.000 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ!

«Κιτρινόμαυρη» τρέλα: Εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 4.500 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο!

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο

Το σεντόνι και το φάουλ-ποίημα του Μαρίν: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League

Σρνα: «Ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ»

MVP της 1ης αγωνιστικής του Champions League ο Φεράν Τόρες - Ποιοι μπήκαν στην καλύτερη ενδεκάδα

WhoScored: Στην κορυφαία 11άδας της πρεμιέρα του Champions League ο Ρότα!

Έμεινε... παγωτό ο Μπράουν όταν ενημερώθηκε ότι ο προπονητής του παραιτήθηκε

Έβρεξε ξανά... γκολ: Όλα τα τέρματα στην τρίτη ημέρα της πρεμιέρας του Champions League!

Το πανόραμα της τρίτης ημέρας της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία