Πλησιάζει το τέλος του εφιάλτη που ζει ο πατέρας του Λουίς Ντίας, ο οποίος βρίσκεται στα χέρια απαγωγέων εδώ και έντεκα ολόκληρες μέρες!

Όπως αναφέρουν έγκριτα αγγλικά Μέσα, ο πατέρας του ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος μέσα στις επόμενες ώρες (εντός της Τετάρτης 8/11), με τις τελευταίες διαπραγματεύσεις εκπροσώπων από Ηνωμένα Έθνη και Καθολική Εκκλησία με τα μέλη του στρατού με αντιστασιακή δράση και την «ταμπέλα» τρομοκρατικής οργάνωσης που είναι υπεύθυνα για την απαγωγή, είχαν την επιθυμητή κατάληξη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που αφορούν τις λεπτομέρειες της απελευθέρωσής του, θα πραγματοποιηθεί σε περιοχή που βρίσκεται κοντά στα σύνορα της Κολομβίας με τη Βενεζουέλα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»

Το πρώτο μήνυμα του Πεπ για την ενοχή της Σίτι: «Να ξέρετε ότι είμαι εδώ για εσάς»!

Ρόι Κιν: «Αν ήμουν παίκτης της Σίτι, θα πετούσα τα μετάλλια μου στα σκουπίδια»

Οι υπάλληλοι στον οργανισμό της Σίτι έλαβαν… καθησυχαστικό μήνυμα εν μέσω των καταιγιστικών εξελίξεων

Αμήχανος και αμίλητος ο CEO της Μάντσεστερ Σίτι σε βροχή ερωτήσεων για τις οικονομικές παραβάσεις των «πολιτών»