Μέσα σε έντονα φορτισμένο κλίμα έγινε η επιστροφή του πατέρα του Λουίς Ντίας στην οικογένειά του, μετά την απαγωγή του επί 12 ημέρες.

Ως γνωστόν, οι γονείς του άσου της Λίβερπουλ έπεσαν θύματα απαγωγής στην Κολομβία, με την μητέρα του να ελευθερώνεται πρώτη από τους απαγωγείς, που συνέχισαν ωστόσο να κρατούν τον πατέρα του.

Τελικά, μετά από 12 ημέρες διαπραγματεύσεων, αφέθηκε ελεύθερος και ο πατέρας του Λουίς Ντίας, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί χωρίς… απρόοπτα αυτή η περιπέτεια.

Φυσικά, όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, η συγκίνηση του πατέρα, την στιγμή της επανένωσης με τα αγαπημένα του άτομα, ήταν πολύ μεγάλη όπως αυτή αποτυπώθηκε και σε σχετικό βίντεο.

Δείτε το:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»

Το πρώτο μήνυμα του Πεπ για την ενοχή της Σίτι: «Να ξέρετε ότι είμαι εδώ για εσάς»!

Ρόι Κιν: «Αν ήμουν παίκτης της Σίτι, θα πετούσα τα μετάλλια μου στα σκουπίδια»

Οι υπάλληλοι στον οργανισμό της Σίτι έλαβαν… καθησυχαστικό μήνυμα εν μέσω των καταιγιστικών εξελίξεων

Αμήχανος και αμίλητος ο CEO της Μάντσεστερ Σίτι σε βροχή ερωτήσεων για τις οικονομικές παραβάσεις των «πολιτών»