Καμία ομάδα από το γκρουπ των «ισχυρών» του Τσάμπιονς Λιγκ δε φοβάται η Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με τον Νταβίντ Λουίζ. Ο Βραζιλιάνος άσος, σε δηλώσεις του επισήμανε ότι και οι 16 ομάδες που προκρίθηκαν είναι καλές ενώ τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι να κατακτήσει το τρόπαιο.

«Δε φοβόμαστε κανέναν. Μπορεί να παίξουμε ενάντια στη Ρεάλ ή σε κάποια άλλη ομάδα. Σε κάθε περίπτωση, και οι 16 που προκρίθηκαν είναι καλές ομάδες με πολύ καλούς παίκτες. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να είμαστε καλά προετοιμασμένοι και να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές Ευρώπης», είπε ο 27χρονος αμυντικός που στη συνέχεια ανέφερε ότι οι Παριζιάνοι είναι ένα από τα φαβορί του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Η Παρί είναι ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαστε ένας μεγάλος σύλλογος και έχουμε τη φιλοσοφία ότι πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι», ήταν τα λόγια του.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας τερμάτισαν δεύτεροι στον έκτο όμιλο της διοργάνωσης πίσω από την Μπαρτσελόνα, καθώς την τελευταία αγωνιστική ηττήθηκαν από τους Καταλανούς 3-1 με ανατροπή. Ο Νταβίντ Λουίζ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους «μπλαουγκράνα», επισημαίνοντας ότι η ομάδα του δεν αιφνιδιάστηκε, απλά ήταν σε καλή μέρα οι αντίπαλοι.

«Δεν μας αιφνιδίασαν. Ο τρόπος παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα είναι γνωστός καθώς πάντα εστιάζει στην κατοχή. Εμείς από την πλευρά μας ήμασταν προετοιμασμένοι. Δεν ήμασταν άτυχοι, απλά οι αντίπαλοί μας ήταν καλύτεροι την Τετάρτη. Έχουν τρεις εκπληκτικούς επιθετικούς, τον Νεϊμάρ, τον Σουάρες και τον Μέσι που πάντα δημιουργούν ευκαιρίες για γκολ. Έχουν επίσης και έναν έξυπνο προπονητή», είπε ο πρώην παίκτης της Τσέλσι που τέλος αναφέρθηκε στον Μέσι.

«Τη διαφορά πιστεύω την έκανε η γρήγορη ισοφάριση του Μέσι. Είναι φανταστικός. Ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

400.000 οι αιτήσεις των οπαδών της Ντόρτμουντ για… 25.000 εισιτήρια στον τελικό του Champions League!

Ο Λένι Κράβιτζ στο σόου πριν τη σέντρα του τελικού του Champions League

«Ένα γκολ βγαλμένο από σελίδα κόμικ»: 22 χρόνια από το μυθικό τέρμα του Ζιντάν στον τελικό της Γλασκώβης

Οι διαιτητές που ορίστηκαν στους τελικούς των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της UEFA

Αντσελότι για τελικό Champions League: «Θα αποφασίσω ανάμεσα σε Λούνιν και Κουρτουά εκείνη την εβδομάδα»

Οι 20 από τις 36 ομάδες του νέου Champions League εχουν γίνει ήδη γνωστές

Εκνευρισμένος ο Λουίς Ενρίκε με δημοσιογράφο: «Αποτυχία είναι να μην ξέρεις πόσες ομάδες είναι στο Champions League»

Το σεντόνι στο «σπίτι» της: Στο Μοντιλίβι θα παίξει τα ματς του Champions League η Τζιρόνα!

Η Ντόρτμουντ θα βγάλει περισσότερα χάνοντας παρά κερδίζοντας τον τελικό με τη Ρεάλ

Φιάσκο: Η διοίκηση της Παρί είχε έτοιμα τσάρτερ και μπλουζάκια για τον τελικό του Champions League στο Λονδίνο!