Τίτλους... τέλους βάζει ο Ρομέλου Λουκάκου στον μυϊκό τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε για σχεδόν δύο μήνες, καθώς θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση για τον καθοριστικό αγώνα της Ίντερ κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League (26/10, 19:45).

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο προπονητής των «νερατζούρι», Σιμόνε Ιντζάγκι, με δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου στο πλαίσιο της αναμέτρησης.

«Ο Ρομέλου Λουκάκου και ο Γκαγλιαρντίνι θα επιστρέψουν. Ο Λουκάκου δουλεύει με ενθουσιασμό και επιθυμία. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Έχασε δύο μήνες αγώνων. Ήταν μια σοβαρή απώλεια, αλλά στο επιθετικό κομμάτι πάντα τα πηγαίναμε καλά. Προφανώς μπορούμε πάντα να βελτιωνόμαστε και με την επιστροφή του, αυτό θα γίνει πράξη».

Ο Βέλγος επιθετικός δεν θα ξεκινήσει ως βασικός, καθώς δεν βρίσκεται ακόμη στο 100%. Θέσεις στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να πάρουν οι Λαουτάρο Μαρτίνες και Τζέκο. Η ομάδα του Μιλάνου θέλει πάση θυσία τη νίκη για να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αφήνοντας στην 3η θέση την Μπαρτσελόνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Από τον εκκωφαντικό ύμνο μέχρι την έκρηξη στα γκολ: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Ρεάλ Μαδρίτης

Πρώτος σε κερδισμένες μονομαχίες στο Champions League ο Κοϊτά

Κυριακίδης: «Αναγνώριση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις των Μουρίνιο και Μπέλιγχαμ»

Τσακίρης: «Η παρακαταθήκη από τη Ρεάλ, η τακτική ευελιξία του Νίκολιτς, ο τραυματισμός Ζούμπκοφ και η επόμενη μέρα»

Φοβερή κίνηση fair play του αρχηγού της Ντόρτμουντ με τους οπαδούς της Μπέτις στη Βεστφαλία!

Η ανάρτηση του Δουβίκα μετά από τη μαγική του εμφάνιση: «Απίστευτο συναίσθημα, ξεχωριστή στιγμή στη μεγαλύτερη σκηνή»

ΑΕΚ: Το ειδικό παράθυρο της UEFA και οι προϋποθέσεις για την αλλαγή του Ζούμπκοφ

Δεν γινόταν και αλλιώς: Στην κορυφαία ενδεκάδα της 4ης αγωνιστικής του C.L. o Δουβίκας!

Το «άντε γα....» στον Ντε Μπρόινε και η έκρυθμη κατάσταση στη Νάπολι

Ο πιο... τρελός και viral πανηγυρισμός του Champions League ανήκει σε παίκτη της Βίκινγκ!