Δημόσια απολογία προς προπονητή, διοίκηση και φυσικά τους οπαδούς της Τσέλσι από τον Ρομέλου Λουκάκου, που αυτή τη φορά παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα των «μπλε».

Ο Βέλγος τόνισε ότι έχει αντιληφθεί τα λάθη του και πλέον θα κάνει τα πάντα για να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη όλων των ανθρώπων στην Τσέλσι.

Αναλυτικά:

«Συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσα. Ξέρετε τη σύνδεση που έχω με την Τσέλσι, από τα εφηβικά μου χρόνια ακόμα. Καταλαβαίνω απόλυτα απόλυτα τη δυσαρέσκειά σας. Τώρα είναι καθαρά πάνω μου να αποκαταστήσω την εμπιστοσύνη σας και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να δείξω την αφοσίωσή μου κάθε μέρα στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Θα κάνω το καλύτερο για να κερδίζουμε τα παιχνίδια.

Απολογήθηκα στον προπονητή μου, στους συμπαίκτες μου και στη διοίκηση γιατί πιστεύω ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Θέλω να προχωρήσω και να το αφήσω πίσω μου»
.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»