Μετά από ένα διάστημα σιωπής και την πολύ καλή εμφάνιση που είχε στο παιχνίδι με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ ο Λούκας Πέρεθ φέρεται να άνοιξε τα χαρτιά του στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ όσον αφορά το μέλλον του.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός άσος παρουσιάστηκε αποφασισμένος να παίξει στη Λα Κορούνια, ζητώντας από τους Θεσσαλονικείς να απαντήσουν θετικά στην πρόταση της Λα Κορούνια.

Αν και ο Ιβάν Σαββίδης παρουσιάζεται έτοιμος να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον 29χρονο άσο, προχωρώντας παράλληλα σε μία γενναία αναπροσαρμογή των αποδοχών του, εκείνος θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

«Σας βοήθησα στα ματς με τη Λοκομοτίβα, δώστε με τώρα στη Λα Κορούνια», είπε ο Λούκας στους διοικούντες.

Από την πλευρά τους, στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο δείχνουν θετικοί στο 1,5 εκατ. ευρώ που προσφέρουν οι Ισπανοί για τον παίκτη, όμως παράλληλα ζητούν και ένα ποσοστό μεταπώλησης που φτάνει κοντά στο 50%!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φεράντο: «Ικανοποιημένος από τους παίκτες μου που πιέζουν, όμως χάσαμε και αυτό είναι που μετράει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την εντυπωσιακή ΑΕΚ, τον κουρασμένο ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό

Λαφόν: «Ξέρουμε πού βρισκόμαστε, ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια ομάδα»

Ντέσερς: «Με γεμίζει χαρά που επέστρεψα με γκολ - Να πιέζουμε σε όλη τη διάρκεια όπως στα πρώτα 30 λεπτά»

Μπενίτεθ: «Το θετικό όταν κερδίζεις είναι ότι μπορείς να κάνεις ψύχραιμη ανάλυση» - Tι είπε για Ντέσερς και Λαφόν

Καλογερόπουλος: «Ήμασταν κυρίαρχοι - Υπήρχε και άλλη κόκκινη στον Άρη, όπως και πέναλτι»

Νικολογιάννης: «Με Ντέσερς θα είχε περισσότερους βαθμούς ο Παναθηναϊκός - Έκανε επίδειξη δύναμης ο Φωτιάς»!

Κετσετζόγλου: «Ήταν η μέρα της ΑΕΚ - Πρώτη φορά είδαμε τον Λιούμπισιτς που αγόρασε από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Μεντιλίμπαρ: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο» - Τι είπε για τη μη αντικατάσταση του Γκαρθία

Ο παραγωγικός Ντέσερς και ο καθοριστικός Λαφόν: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.