Οι κακοί αγωνιστικοί χώροι αποτελούν μεγάλο «αγκάθι» για την Σούπερ Λιγκ, με την διοργανώτρια να θέλει να βάλει τέλος στα φαινόμενα των «βούρκων» αρχής γενομένης από τη νέα σεζόν.

Φαίνεται λοιπόν πως οι ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ, ενημερώθηκαν ότι από την επόμενη σεζόν, θα κλείνουν από Δεκέμβρη ως Φλεβάρη, όσα γήπεδα έχουν άθλιο χλοοτάπητα.

Μάλιστα, για να λυθεί το ζήτημα, στελέχη της Σούπερ Λιγκ συναντήθηκαν με καθηγητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου και τους ζητήθηκε να κάνουν μια μελέτη, για να βελτιωθεί η κατάσταση στους αγωνιστικούς χώρους των ελληνικών γηπέδων.

Εκτιμάται για παράδειγμα, πως για το γήπεδο των «Ζωσιμάδων», απαιτούνται περίπου 200.000 ευρώ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ολυμπιακός και Μαγιόρκα συμφώνησαν για Μαφέο, απομένει το ''ναι'' του παίκτη»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ θέλει να κάνει τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή μέσα στον Ιούνιο - Τι ισχύει με Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»

Σορετίρε: «Επιστρέφω πεινασμένος για περισσότερα»

«Συμφωνία Ολυμπιακού και Λόπεθ, ανακοινώνεται μόλις τελειώσει τις διακοπές του»

Παναθηναϊκός: Τερμάτισε 3ος σε διεθνές τουρνουά νικώντας Κόμο και Τορίνο

Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει τον Ζερμπίν στον Ηρακλή»

Νικολακόπουλος: «Εντάξει με Μαφέο, τα μασάει ο Ουνάι, ξεκαθαρίζει για Τσάπρα ο Ολυμπιακός»