Νέα ήττα για Παναθηναϊκό στο EuroCup μπάσκετ γυναικών. Οι «πράσινες» έχασαν 62-80 στην Πολωνία από τη Λούμπλιν για την έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης κι ολοκλήρωσαν την πρώτη φάση με «0/6».

Ο Παναθηναϊκός αιφνιδίασε τις Πολωνέζες στην αρχή του αγώνα και προηγήθηκε 9-2, αλλά η Λούμπλιν πίεσε, μείωσε και προηγήθηκε 12-11, αποκτώντας τον έλεγχο του αγώνα κι ολοκληρώνοντας το πρώτο ημίχρονο 42-33.

Στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, η Λούμπλιν με 5-0 σερί προηγήθηκε 47-33, διατηρώντας το σταθερό προβάδισμα κι, εκμεταλλευόμενη τις απουσίες των Σταμολάμπρου, Καρακασίδου, Τζόουνς, έφτασε στην τελική επικράτηση.


Δεκάλεπτα: 27-19, 42-33, 60-53, 80-62

Παναθηναϊκός (Γκουζίνη): Κωτούλα 3 (1), Κόνιαλη 7 (1), Τσβίτκοβιτς 8 (2), Πατσιατζή 1, Αλεξανδρή 7 (1), Χατζηλεοντή 11, Ντίξον 12, Χαιριστανίδου 13 (1), Μπάτσιου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έμεινε από δυνάμεις στο φινάλε και γνώρισε βαριά ήττα από την Μπεσίκτας ο Πανιώνιος!

Άχαστος Τσαλμπούρης στο πρώτο μέρος κόντρα στην Μπεσίκτας: «Κουβαλάει» τον Πανιώνιο με 18 πόντους!

Μπεσίκτας-Πανιώνιος Cosmorama: Με την ψυχολογία και τον κόσμο στο πλευρό τους οι «κυανέρυθροι» στην Κωνσταντινούπολη!

Συνέχισαν στην κορυφή Χάποελ Ιερουσαλήμ, Τσεντεβίτα

Μίλιτσιτς: «Μετά από μια διακοπή δέκα ημερών, δεν έπρεπε έχουμε αυτήν την εικόνα»

Έμεινε από δυνάμεις στην τελευταία περίοδο ο Άρης Betsson και ηττήθηκε από την Κλουζ στο ντεμπούτο του Άντζουσιτς

Άρης Betsson- Κλουζ: Κρίσιμη αναμέτρηση στο EuroCup για τους Θεσσαλονικείς

Μίλιτσιτς: «Έχουμε σοβαρό πρόβλημα με τους τραυματισμούς»

Μπότης: «Παίξαμε συγκεντρωμένα στο δεύτερο ημίχρονο»

Αθηναϊκός με σπασμένα φρένα, επικράτησε της Γκορζόφ και πάει με φόρα στους «32» του EuroCup Γυναικών!