Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:
Για το αν επαναπαύτηκε στο 4-1: «Όχι. Είναι μια περίπλοκη κατάσταση, ίσως χαλαρώσαμε και δεν προσπαθήσαμε να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα, για να μην μπούμε σε αυτό το γρήγορο τρανζίσιον. Ο Βόλος δεν εγκατέλειψε το παιχνίδι, το ξέραμε, το είπαμε στο ημίχρονο. Το πρόβλημα ήταν ότι ο Βόλος πίεσε πολύ και ταυτόχρονα μας έδωσε πολύ χώρο. Δημιουργήθηκαν μεγάλες ευκαιρίες μέσω αυτής της πίεσης του Βόλου.

Αν πρέπει να αναλύσω τις ευκαιρίες του δεύτερου ημιχρόνου, δεν θυμάμαι ούτε μια ευκαιρία του Βόλου αλλά έβαλε τρία γκολ. Θυμάμαι τρεις τέσσερις ξεκάθαρες δικές μας ευκαιρίες που θα έπρεπε να έχουμε σκοράρει, συν το πέναλτι που αστοχήσαμε.

Στο 4-2 μπορώ να θυμηθώ ξεκάθαρα μια ευκαιρία, στο 4-3 επίσης, στο 4-4 επίσης. Δεν θεωρώ ότι υπήρξε χαλάρωση. Μας έλειψε να μπούμε στη ροή του παιχνιδιού και η διαχείριση».

Για τον γρήγορο ρυθμό του Βόλου και γιατί δεν προσπάθησε να τον ελέγξει: «Επειδή το σκορ ήταν 4-1. Δεν μπορώ να πω ότι ήμασταν τραγικοί, ότι δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Δεν το διαχειριστήκαμε σωστά. Είναι παράξενο ότι δεχτήκαμε όλα τα γκολ με τους παίκτες να είναι κανονικά στις θέσεις τους στην περιοχή. Ο Βόλος δεν επέβαλλε τον ρυθμό του γιατί δεν δημιούργησε φάσεις στο τρανζίσιον. Εμείς είχαμε ευκαιρίες που δεν εκμεταλλευτήκαμε. Είναι πολύ δύσκολο, προκαλεί σοκ. Αν είχαμε παίξει άσχημα, θα ήταν διαφορετική κατάσταση. Αλλά είχαμε ευκαιρίες που αφήνουν την αίσθηση του σοκ. Είμαι απογοητευμένος για τα πρώτα 20 λεπτά, που δεν διαχειριστήκαμε σωστά, αλλά μετά από αυτά παίξαμε φανταστικά, είχαμε αντίδραση, σκοράραμε και προηγηθήκαμε με μεγάλο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν κυνικοί στις ευκαιρίες που είχαμε».

Για τα αμυντικά κενά του ΠΑΟΚ: «Είναι τελείως διαφορετικό μετά το 4-2 ενώ έχεις την ευκαιρία να σκοράρεις, να πάρεις το ψυχολογικό προβάδισμα. Όταν το παιχνίδι είναι στο 4-3 και νιώθεις ότι είσαι κοντά να κερδίσεις υπάρχει ένα εντελώς διαφορετικό άγχος απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν έχει τίποτα να χάσει. Εμφανίζονται τέτοιες στιγμές στο παιχνίδι που κοστίζουν».

Για το σκεπτικό των αλλαγών στο τέλος: « Έγιναν στο τέλος του παιχνιδιού, οι παίκτες ξέμεναν από δυνάμεις και ειδικά ο Ζίβκοβιτς είχε κάποιες κράμπες. Μιλάμε για δύο αλλαγές στο 80’ και στο 87’. Και μετά τις αλλαγές ο αντίπαλος τερματοφύλακας είχε δύο αποκρούσεις».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.