Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τα πρώτα του δύο φιλικά στην Ολλανδία, νικώντας 2-1 την ΑΕΚ Λάρνακας και γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 1-0 από τη Χιμπέρνιαν.

Μετά τη δεύτερη αναμέτρηση, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε έναν μικρό απολογισμό, τονίζοντας πως είναι γενικά ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και τις ευκαιρίες που δημιούργησε, παρά τις απουσίες σημαντικών παικτών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Ένα παιχνίδι προετοιμασίας, είμαι ικανοποιημένος από το πρώτο μέρος που είχαμε πολλές φάσεις και δείξαμε στοιχεία. Στο δεύτερο μέρος κάναμε πολλές αλλαγές και έπεσε ο ρυθμός, γενικώς είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μας. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και στα δύο ματς που ήρθανε από δουλειά και όχι κατά τύχη.

Σίγουρα δεν έχουμε την απαραίτητη φρεσκάδα για να πάρουμε κάποιες πιο γρήγορες αποφάσεις αλλά είναι λογικό για το σημείο που βρισκόμαστε. Άλλωστε, περιμένουμε τόσο τον Αντρίγια όσο και τον Κωνσταντέλια, ενώ από αύριο ελπίζω πως θα είναι εδώ και ο Κεντζιόρα. Γενικώς, είμαι ικανοποιημένος από την γενική εικόνα αυτής της εβδομάδας στην Ολλανδία».


Στη συνέχεια, στη συνέντευξη Τύπου, ανέφερε:

«Μερικές φορές είναι καλό να μην νικάς, γιατί μετά όλοι σας υπερβάλλετε. Να έχουμε τα πόδια κάτω, ειδικά εσείς. Πρέπει μερικές φορές να απελευθερώνουμε την πίεση που έχουμε μέσα μας και αυτό συμβαίνει με μία τέτοια ήττα.

Μιλώντας σοβαρά, μου άρεσε πολύ το πρώτο ημίχρονο, κάναμε ευκαιρίες και μέσω πρέσινγκ κερδίζαμε την μπάλα. Δεχθήκαμε ένα γκολ όπως το δεχθήκαμε, αυτή τη στιγμή δεν έχουμε την απαραίτητη φρεσκάδα για να παίρνουμε αποφάσεις. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν πολλοί νέοι παίκτες υπήρχε μεγάλη διαφορά σε σχέση με το πρώτο μέρος. Είμαστε ικανοποιημένοι, ειδικά από το πρώτο μέρος, από την οργάνωση που προσπαθήσαμε να έχουμε.

Θα πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Όλες οι ευκαιρίες ήρθαν από οργανωμένες προσπάθειες, έχει δουλευτεί αυτό, δεν μας έδωσε δώρα ο αντίπαλος. Το έχουμε σαν συνέχεια από την περσινή σεζόν, είναι κάτι σημαντικό για εμάς, γι αυτό είπα ικανοποιημένος από το πρώτο ημίχρονο».


Για τον στόχο στη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας:

«Πηγαίνοντας από παιχνίδι σε παιχνίδι θα συνεχίσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε, κάποιοι παίκτες είναι πιο εξοικειωμένοι, στο τέλος θα έχουμε δύο φιλικά ένα 60 και 60 λεπτών και ένα 90 λεπτών, θέλω να κάνω μίξη, να συνεργάζονται διαφορετικοί παίκτες γιατί θα το βρούμε και μέσα στη σεζόν, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για το πρώτο επίσημο ματς της περιόδου.

Περιμένουμε τον Ντέλια, περιμένουμε τον Κεντζιόρα δεν ξέρω αν είναι ακόμη επίσημο, αλλά ελπίζω, ο Αντρίγια κάνει διακοπές, βήμα-βήμα πάμε. Και είναι φυσιολογικό να υπάρχει διαφορά μεταξύ πέντε-έξι παικτών σε σχέση με τους άλλους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η σπουδαία κίνηση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην Τρίπολη

Μεντιλίμπαρ: «Θα συνεχίσουν να έρχονται και να φεύγουν παίκτες - Ο Σίλβα πρέπει να βοηθάει περισσότερο στην άμυνα»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία της ΑΕΚ και τις νίκες Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ

Τσορμπατζόγλου: «Έδειξε πόσο έλειψε ο Τάχα Άλι - Υπάρχει πρόβλημα όταν αμύνεται ο ΠΑΟΚ»

Διαψεύδει για Βάργκας και Πουέρτα ο Ολυμπιακός

Γκονσάλες: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα βάλω πολλά γκολ, αυτή είναι η δουλειά μου»

Νίκολιτς: «Καταστροφική η ατμόσφαιρα και το γήπεδο - Η Κηφισιά το άξιζε σε αυτό το πολύ άσχημο περιβάλλον»!

Λέτο: «Ο βαθμός είναι δίκαιος, με βάση την εικόνα μας βέβαια αξίζαμε και τη νίκη»

Ζότα Σίλβα: «Πρέπει να στηρίζουμε όλοι μαζί την ομάδα σαν οικογένεια»

Τα είπαν Ηλιόπουλος-Νίκολιτς στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου μετά την γκέλα της ΑΕΚ

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.