Ο ΠΑΟΚ έκανε την πρεμιέρα του για φέτος, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να υποδέχεται την Βόλφσμπεργκερ στην «Τούμπα», για τα προκριματικά του Europa League.

Σκουριασμένος εμφανίστηκε ο «Δικέφαλος του Βορρά» με το ματς να μην ξεκολλάει από το 0-0, σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του OPEN, με τον Ρουμάνο τεχνικό να τονίζει, ότι η ομάδα του χρειάζεται ακόμη χρόνο για να δέσει, ενώ αναφέρθηκε και στα νέα παιδιά που έχει στο ρόστερ του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου:
«Η Βόλφσμπεργκερ έχει δύο επίσημα παιχνίδια στα πόδια της. Για εμάς ήταν το πρώτο παιχνίδι ότι σημαίνει αυτό από πλευράς των αντιδράσεων που θα είχαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι λογικό να μην λειτουργούν όλα τέλεια.
Δεν είναι εύκολο να παίζεις απέναντι σε μια ομάδα που συνεχώς παίζει άμυνα, άμυνα, άμυνα και έψαχνε να παίξει στην κόντρα. Είχαν και δύο γραμμές άμυνας προς την περιοχή τους. Τώρα η πίεση είναι σε αυτούς».


Για το γεγονός ότι η αρχική ενδεκάδα είχε σχεδόν όλους τους παίκτες από το ρόστερ της περασμένης σεζόν:
«Δεν παίρνεις έναν παίκτη και τον βάζεις κατευθείαν στο παιχνίδι. Δεν έχουμε πολλούς καινούργιους παίκτες βέβαια. Ο Κένι που έπαιξε από την αρχή, ο Ιβάνουσετς που μπήκε στη διάρκεια του παιχνιδιού, όπως φυσικά και ο Μύθου που αντικατέστησε τον Τσάλοφ.

Είναι λογικό στην αρχή να ρίχνεις στη μάχη τους παλιότερους. Είναι μια διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη. Σταδιακά τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ θα πάρουν χρόνο και θα ενταχθούν πλήρως».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εξαφάνισαν τα εισιτήρια για τη μάχη με τη Λουντογκόρετς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν σήμερα (5/12) στις 16:00 τα εισιτήρια με Πλζεν - Ξεκινούν από 20 ευρώ

Την Παρασκευή σε κυκλοφορία τα εισιτήρια που πήρε ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς

O «φινετσάτος» Καλάμπρια και η αγκαλιά Μπενίτεθ-Αλαφούζου: H παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Στουρμ

To Football Meets Data «βλέπει» Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ως δεύτερο πιο πιθανό ζευγάρι στα νοκ άουτ του Europa League

«Να πάει στα αποδυτήρια να ζητήσει συγγνώμη»: Χαμός στην Ολλανδία μετά τις χειρονομίες του Έντβαρντσεν στον Στίλερ

Πιθανό το ενδεχόμενο για ένα… ολόκληρο ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός – Ρόμα

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός νίκησε με τον… τρόπο του Μπενίτεθ, υπερτίμιος ο Σβιντέρσκι»

Δεσύλλας: «Το πήγε εκεί που ήθελε ο Μπενίτεθ, έκανε την δουλειά… σβηστά ο Παναθηναϊκός»

Μπακασέτας: «Έχουμε πολλα περιθώρια βελτίωσης, δεν είναι μάγος ο Μπενίτεθ»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.