Φανταστική χαρακτήρισε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο τεχνικός της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου, που υποστήριξε πως ήταν μια δύσκολη αναμέτρηση κόντρα σε έναν αντίπαλο που έκανε αρκετές ευκαιρίες στην κόντρα επίθεση.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου

«Προερχόμενοι από την ήττα με τον Ολυμπιακό, είναι σημαντικό να επιστρέφουμε με μια νίκη. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο του παιχνιδιού μας. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και καταφέραμε να σκοράρουμε ένα γκολ. Ελέγξαμε έξυπνα και το δεύτερο ημίχρονο και προσπαθούσαμε να εκμεταλλευτούμε τους ελεύθερους χώρους τους οποίους φυσιολογικά θα άφηνε ο ΠΑΣ Γιάννινα, προσπαθώντας να επιστρέψει στο παιχνίδι. Υπήρχαν επίσης και κάποιες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι ήταν ένα πιο άμεσο παιχνίδι και εμείς θα έπρεπε να περιμένουμε για να εκμεταλλευτούμε αυτή την κατάσταση. Ίσως αξίζαμε το δεύτερο γκολ νωρίτερα στο παιχνίδι, αλλά στο τέλος ήταν μια φανταστική νίκη για εμάς.

Θα πρέπει να αναφέρω ότι η ομάδα των Ιωαννίνων κατάφερε να κάνει κι εκείνη μεγάλες ευκαιρίες, οι οποίες ήταν από δικά μας κόρνερ ή πλάγια και μας βρήκαν στο τρανζίσιον, αλλά οι παίκτες τα έδωσαν όλα, έδειξαν φανταστικό ατομικό πνεύμα για να θυσιαστούν και να παλέψουν αυτές τις καταστάσεις. Αυτό το παιχνίδι έδειξε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση όσον αφορά την οργάνωση και το πνεύμα μας και κάθε παίκτης που μπαίνει στο γήπεδο έχει διάθεση να παλέψει και να δώσει ό,τι μπορεί για την ομάδα. Πιθανόν το ότι κάθε παίκτης μας έχει ως πρώτο μέλημα το καλό της ομάδας, μας έχει φέρει σε αυτήν την εξαιρετική θέση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: «Βασίλισσα» των ντέρμπι με αριθμούς – Το σερί που τη φέρνει αγκαλιά με τον τίτλο

ΠΑΟΚ: Στα «ασπρόμαυρα» η Θεσσαλονίκη για τα 100 χρόνια

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την παράσταση τίτλου της ΑΕΚ και το σημαντικό «διπλό» του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο

Αθανασίου: «Ακόμη χειρότερες από την εικόνα είναι οι δηλώσεις του Μπενίτεθ - Υπάρχει έλλειψη κατανόησης της κατάστασης»

Το ποστάρισμα του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια: «Τέσσερα γράμματα, ένα έμβλημα, μία ιδέα - 100 χρόνια ασπρόμαυρης μαγείας»

Μπενίτεθ: «Aυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ρεαλιστικός στόχος - Πρέπει να δώσω κίνητρο στην ομάδα ενόψει των επόμενων ματς»

Μεντιλίμπαρ: «Σημεία-κλειδιά της νίκης η ευστοχία μας και η εμφάνιση του Τσικίνιο»

Ταμπόρδα: «Τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες - Όταν παίζεις για τόσο μεγάλη ομάδα, στόχος είναι οι νίκες»

Ροντινέι: «Ξέρουμε πως είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά θα παλέψουμε για τον τίτλο μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Χριστόγλου: «Σοβαρός ο Ολυμπιακός, έκανε τα αυτονόητα και συνεχίζει»

TAGS: Ξάνθη