Δείπνο με τους συνεργάτες του διοργάνωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, λίγο πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του για ολιγοήμερες διακοπές.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, μίλησε για την χρονιά που πέρασε, χαρακτηρίζοντας τη τρομακτικά δύσκολη αλλά και ενδιαφέρουσα, ενώ έμεινε ικανοποιημένος τονίζοντας ότι πάνω σε αυτήν την ομάδα θα χτιστεί η νέα σεζόν.

Διαβάστε όσα είπε:


«Ήταν μια τρομακτικά δύσκολη αλλά και ενδιαφέρουσα χρονιά, με υπερβολικά πολλά ματς, πολλές μάχες, μεγάλη προσπάθεια, δύσκολες αλλά και πολύ όμορφες στιγμές. Και παρά τις δυσκολίες, είμαι ικανοποιημένος που η δουλειά μας έφερε κάποια πολύ καλά αποτελέσματα, πάνω στα οποία μπορούμε να χτίσουμε για το μέλλον».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ησαΐας Ματιάμπα στο «ALL IN»: «Ο γιος μου μπορεί να είναι ό,τι ομάδα θέλει, απλά θα άλλαζε οικογένεια»

Ντάνι Γκαρθία στο «ALL IN»: «Έδωσα τα πάντα, απόφαση του Ολυμπιακού να φύγω - Κάτι παραπάνω από φίλοι με Μεντιλίμπαρ»!

O «χορός» στη βροχή και η αποθέωση στον Τζέικομπ... Κλοπ: Η παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού στον Βόλο

Τσανάκας: «Η δουλειά του Ιμανόλ που βγαίνει στο χορτάρι και ο... Σμαΐλοβιτς»

Οκτώ συλλήψεις στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με την Καλαμάτα - Βρέθηκαν ναρκωτικά, λέιζερ και πυρσός

Δεσύλλας: «Σημαντική για πολλούς λόγους η νίκη του Παναθηναϊκού στον Βόλο - Με αλλαγές κόντρα στον Άρη»

Συμπλήρωσε κάρτες ο Σούταλο και θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του Άρη

Αλλαγή ώρας για την πρώτη σέντρα στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Το «ευχαριστώ» της Καλαμάτας στον κόσμο της

Τσακίρης: «Το μόνο ερωτηματικό που μένει να απαντήσει η ΑΕΚ - Η σκέψη που δημιουργεί ο Κοϊτά»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.