Δείπνο με τους συνεργάτες του διοργάνωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, λίγο πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του για ολιγοήμερες διακοπές.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, μίλησε για την χρονιά που πέρασε, χαρακτηρίζοντας τη τρομακτικά δύσκολη αλλά και ενδιαφέρουσα, ενώ έμεινε ικανοποιημένος τονίζοντας ότι πάνω σε αυτήν την ομάδα θα χτιστεί η νέα σεζόν.

Διαβάστε όσα είπε:


«Ήταν μια τρομακτικά δύσκολη αλλά και ενδιαφέρουσα χρονιά, με υπερβολικά πολλά ματς, πολλές μάχες, μεγάλη προσπάθεια, δύσκολες αλλά και πολύ όμορφες στιγμές. Και παρά τις δυσκολίες, είμαι ικανοποιημένος που η δουλειά μας έφερε κάποια πολύ καλά αποτελέσματα, πάνω στα οποία μπορούμε να χτίσουμε για το μέλλον».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΕΛ.ΑΣ.: Ταυτοποιήθηκαν 14 άτομα για τη φραστική επίθεση σε δημοσιογράφους στην Τούμπα

Τσακίρης: «Πασιφανής η έλλειψη συγκέντρωσης - Κρίμα για την προσπάθεια των παικτών»

Τσανάκας: «Πολλά μικρά στοιχεία δείχνουν πως ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει και διαφορετικό ποδόσφαιρο»

Ντέμης: «Ψάχνεις φαβορί φέτος - Η ΑΕΚ έχει ένα ωραίο… πρόβλημα, ο Παναθηναϊκός καλά κάνει που σκέφτεται την Μπέτις»

Τσορμπατζόγλου: «Τεράστιο πλεονέκτημα η άμυνα για τον ΠΑΟΚ - Σε φάση ξεκούρασης ο Μεϊτέ»

Αποθέωση στη Σερβία για Γιόβιτς: «Δικαιώνει την ΑΕΚ - Έρχεται ενδιαφέρον από κορυφαίες λίγκες»

Δεσύλλας: «To σκεπτικό του Παναθηναϊκού για ΟΑΚΑ ενόψει Βοτανικού - Όλα περιστρέφονται γύρω από το ματς με την Μπέτις»

ΠΟΕΣΥ για την εισβολή οπαδών στα δημοσιογραφικά της Τούμπας: «Κανείς δεν επιτρέπεται να απειλεί δημοσιογράφους»

Μήνυμα Καρυπίδη: «Κακή χρονιά, όμως θα το παλέψουμε για την Ευρώπη - Πέντε κόκκινες σε πέντε ματς, δεν έχει ξαναγίνει»

ΟΦΗ: Μπήκε ο Καραχάλιος ενόψει Άρη, αναμονή για Ανδρούτσο

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.