Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε πως στο δεύτερο ημίχρονο δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο γήπεδο και από τύχη δε δέχτηκαν και περισσότερα γκολ, εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός πως οι παίκτες του εγκατέλειψαν την προσπάθεια, ενώ διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον φέρνουν να μιλά,, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά: «Το παιχνίδι είχε δύο διαστήματα. Ένα πολύ καλό για εμάς στα πρώτα 37’, όπου πιέζαμε και είχαμε την κατοχή της μπάλας. Δεν δίναμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο. Μετά το 37΄, όπου δεχτήκαμε το γκολ, πέσαμε τελείως και δεν είχαμε σωστή αντίδραση και, έτσι, φάγαμε και το δεύτερο γκολ.

Ουσιαστικά, στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε στο γήπεδο. Ο Πανιώνιος έπαιξε έξυπνα και το αποτέλεσμα ήταν φυσιολογικό. Πιθανόν, να υπήρχε και μεγαλύτερη διαφορά. Είμαι απογοητευμένος που τα παρατήσαμε, μπορούμε να χάνουμε, αλλά να συνεχίσουμε να παίζουμε. Δεν είχαμε οργάνωση. Πιστεύω ότι αυτό είναι το όριο μας γι' αυτή τη χρονιά.

Είχα το λόγο να διαμαρτύρομαι για τη διαιτησία στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τώρα τι να πω για τη διαιτησία, από τη στιγμή που θα μπορούσε το σκορ να ήταν και 5-0.

Δεν υπάρχει καμία συνομιλία με άλλη ομάδα, δεν διαβάζω ελληνικές εφημερίδες, γιατί δεν ξέρω τη γλώσσα. Δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσω».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ισπανός ρέφερι Elite κατηγορίας στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Τσακαλίδης στο Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω τον Βόλο και κοιτά την ΑΕΛ

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ αλλάζει πλάνο και «ποντάρει» σε Ελ Κααμπί για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Κηφισιά-ΠΑΟΚ: Με φόρα οι γηπεδούχοι, χωρίς περιθώρια για απώλειες ο Δικέφαλος

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ: Σερί, ψυχολογία και τετράδα μέσω νίκης για το «τριφύλλι», το… κάτι παραπάνω οι Κρητικοί

Κοντούρης: «Να μπούμε και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας - Σε αυτήν τη θέση προτιμώ να παίζω»

Τσορμπατζόγλου: «Η πιθανή ενδεκάδα κόντρα στην Κηφισιά - Στόχος οι επιστροφές πολλών παικτών με τον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Πλήρης η ΑΕΚ κόντρα στην ΑΕΛ Novibet - Πάει για βασικός ο Κοϊτά»

Τσανάκας: «Ο καλός Ποντένσε μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στη μάχη του τίτλου»

Δεσύλλας: «Τα διλήμματα του Μπενίτεθ για το ματς του Παναθηναϊκού με ΟΦΗ»

TAGS: Ξάνθη