Δηλώσεις μετά τη λήξη της νικηφόρας φιλικής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ κόντρα στους Γκόου Αχέντ Ιγκλς έκανε ο Ρασβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Ολλανδία, αλλά και στα νέα αποκτήματα του «Δικέφαλου»!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ:

«Αυτό που περιμένω είναι να προετοιμαστούμε καλά, να βρούμε τη χημεία μεταξύ των νέων παικτών και όσων ήταν εδώ από πέρυσι. Επίσης να αποκτήσουμε μια ξεκάθαρη εικόνα για το γκρουπ και το επίπεδο των παικτών για να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς και για το πως θα προχωρήσουμε».

«Γενικά, ένας τομέας που επικεντρωνόμαστε είναι και ο νοητικός και ψυχολογικός τομέας. Τους πιέζω στις προπονήσεις και ζητάω πολλά από αυτούς. Μας περιμένει δύσκολη χρονιά και θέλω να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι. Μιλώντας για το παιχνίδι αυτό που μου αρέσει είναι η αφοσίωση των παικτών μου και η ενέργεια που έβγαλαν».

Για τους νεοαποκτηθείς που αγωνίστηκαν: «Η αλήθεια είναι πως είμαστε στη διαδικασία που σχηματίζεται ακόμα το γκρουπ. Έχουμε τέσσερις εβδομάδες ακόμα μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι και κάθε ημέρα που περνάει είναι σημαντική. Θα θέλαμε να έχουμε το 90% του ρόστερ εδώ μαζί μας να δουλεύουμε με αυτό, αλλά είναι κάτι που έχουμε μάθει να βιώνουμε, δηλαδή, να έρχονται ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Θα ήθελα να έχουμε περισσότερους ποδοσφαιριστές, αλλά συνεχίζουμε με όσους έχουμε και περιμένουμε τις επόμενες προσθήκες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «To σκεπτικό του Παναθηναϊκού για ΟΑΚΑ ενόψει Βοτανικού - Όλα περιστρέφονται γύρω από το ματς με την Μπέτις»

ΠΟΕΣΥ για την εισβολή οπαδών στα δημοσιογραφικά της Τούμπας: «Κανείς δεν επιτρέπεται να απειλεί δημοσιογράφους»

Μήνυμα Καρυπίδη: «Κακή χρονιά, όμως θα το παλέψουμε για την Ευρώπη - Πέντε κόκκινες σε πέντε ματς, δεν έχει ξαναγίνει»

ΟΦΗ: Μπήκε ο Καραχάλιος ενόψει Άρη, αναμονή για Ανδρούτσο

ΠΣΑΤ για την ένταση στην Τούμπα: «Συνιστά ευθεία προσβολή της ελευθερίας του Τύπου, να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα»

Κάτρης: «Πάντα μέσα μου πίστευα ότι θα γυρίσω στον Παναθηναϊκό, στο σπίτι μου»

Επένδυσε στον Κάτρη ο Παναθηναϊκός και τον «έδεσε» μέχρι το 2030!

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την κοινωνική τού δράση

Η έκρηξη στα γκολ Γιόβιτς και το «αχ» στα δοκάρια στο τέλος: H παρακάμερα της ΑΕΚ με Ατρόμητο

Οκτώ συλλήψεις για το επεισόδιο στα δημοσιογραφικά της Τούμπας

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.