Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη ζωή στη Θεσσαλονίκη: «Η πόλη δεν είναι ούτε μεγάλη ούτε μικρή, είναι εύκολο να παρκάρεις και ο κόσμος έχει τη χαρά της ζωής. Τουλάχιστον αυτό είναι που βλέπω όταν περπατούν στο δρόμο, δεν ξέρω τι υπάρχει μέσα στις ψυχές τους, στο σπίτι τους. Μου αρέσει η πόλη και όταν έχω λίγο χρόνο βάζω τα ακουστικά στα αυτιά μου, κάνω τζόκινγκ και αισθάνομαι υπέροχα».

Για το αν του μιλάνε στο δρόμο οι οπαδοί: «Ναι, αλλά σέβονται την προσωπική μου ζωή. Με χαιρετούν και μου ζητούν συνέχεια ένα πράγμα. Τίτλος, τίτλος, τίτλος».

Για το αν υπάρχει κάτι που δεν του αρέσει στη Θεσσαλονίκη: «Δεν μπορώ να το πω. Είμαι ξένος, εργάζομαι εδώ σε μια χώρα γεμάτη ιστορία, νοοτροπία, πολιτισμό. Σημαντικοί άνθρωποι βγήκαν από την Ελλάδα. Είμαι αυτός που πρέπει να προσαρμοστεί. Εγώ, μαζί με το προσωπικό μου, προσπαθούσαμε να φέρουμε ισορροπία στον ΠΑΟΚ, σε κάθε περίπτωση, να μην υπερβούμε τα όρια, να μην ζούμε στα άκρα».

Για το αν έχει δει τα αξιοθέατα στην Ελλάδα: «Τίποτα. Ούτε όταν ήμουν στην Ξάνθη, ούτε στη Θεσσαλονίκη. Είμαι 11 μήνες μακριά από το σπίτι μου και όταν είναι η περίοδος των διακοπών επιστρέφω στο Βουκουρέστι. Η σύζυγος μου δεν μένει μαζί μου γιατί έχει δουλειές να τρέξει στο Βουκουρέστι. Όταν βρίσκομαι στην Ρουμανία, θέλω να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου στο σπίτι μου. Επίσης έχω δύο κατοικίδια στην Ξάνθη, τα οποία φροντίζω όταν έχω 1-2 ημέρες κενό από τις υποχρεώσεις μου με τον ΠΑΟΚ».

Για το αν μιλάει καθόλου ελληνικά: «Δεν μπορώ να μιλήσω ελληνικά. Καταλαβαίνω κάποιες λέξεις, αλλά η ελληνική γλώσσα θέλει μελέτη, χρειάζεται χρόνο για να την μάθεις και εγώ δεν έχω χρόνο. Μια λύση θα ήταν να έχω κάποιον στο σπίτι, αλλά είμαι παντρεμένος…».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διπλή αντίδραση από ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία, προκαλεί γέλιο» και το φάουλ στον Γιόβιτς

Πινέδα: «Να κάνουμε αυτοκριτική με πρώτο εμένα»

Αθανασίου: «Σωστή η νοοτροπία του Παναθηναϊκού - Θετικοί οι Ζαρουρί και Πελίστρι»

Τριάρα από το ημίχρονο με κεφάτο Τετέι: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανσερραϊκού

Νικολογιάννης: «Θωρηκτό που έλειπε από την επίθεση του Παναθηναϊκού ο Τετέι»

Κουβεντίδης: «Δεν ξέρω αν στις ταβέρνες αναλύονται και φάσεις, σαν και αυτή στο Χαριλάου»

Χιμένεθ: «Έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Ντούντου - Δεν θέλω να ξέρω τι είδαν και τι είπαν στο VAR»

Μπενίτεθ: «Μπορούσαμε και παραπάνω γκολ, θετικό ντεμπούτο ο Τετέι»

Ολυμπιακός: «Ας φροντίσουν ΚΕΔ και ΕΠΟ να έρθει ελίτ διαιτητής, αλλιώς ας αναβάλουν τον αγώνα της Τετάρτης»!

Παρέδωσε τη σκυτάλη της κορυφής η ΑΕΚ, κοντά στην 4άδα ο Παναθηναϊκός: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.