Στην μεγάλη χαμένη ευκαιρία της Ξάνθης να ισοφαρίσει και στο... δώρο που έκανε καπάκι η ομάδα του (όπου ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0) εστίασε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος δεν έκρυψε τα παράπονά του για τη διαιτησία στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες διαφορετικού στιλ. Η μία με τεράστια ποιότητα και η άλλη που έχει συνηθίσει να παίζει μέσα από σκληρή δουλειά. Προσπαθήσαμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε από αυτό το παιχνίδι δουλεύοντας σκληρά και χωρίς να δώσουμε χώρους στον αντίπαλό μας. Ήταν ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς καμία ευκαιρία από πλευράς Ολυμπιακού, αλλά δυστυχώς και εμείς δεν είχαμε κάποια καλή κόντρα επίθεση. Το δεύτερο μέρος ήταν πάνω - κάτω στο ίδιο μοτίβο.

Η διαφορά όμως ήταν ότι ο Ολυμπιακός σκόραρε στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε και νομίζω ότι η κρίσιμη στιγμή ήταν ότι χάσαμε μία σημαντική ευκαιρία και την ίδια στιγμή προσφέραμε ένα μεγάλο... δώρο στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είχε καλύτερη κατοχή, προσπαθήσαμε να καλύψουμε εμείς πολύ καλύτερα το γήπεδο, να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην ανάπτυξή τους από πίσω και να μην δώσουμε χώρο στους παίκτες του Ολυμπιακού. Υπήρχε επίσης και η υπερπροστασία από τον διαιτητή. Πολλές κίτρινες κάρτες που μας οδήγησαν και σε δύο αλλαγές χωρίς να θέλουμε να ρισκάρουμε κάποια κόκκινη. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα με πολύ καλή οργάνωση και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να κερδίζει χωρίς αυτή την προστασία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο

TAGS: Ξάνθη