Ο Ρουμάνος τεχνικός των ακριτών τόνισε πως ήταν δύσκολη η εβδομάδα που προηγήθηκε και πως απογοήτευσαν τον κόσμο για τον οποίο εξέφρασε το σεβασμό του, ανέλυσε την αγωνιστική εικόνα του τελευταίου ενάμιση χρόνου, ανέλαβε την ευθύνη και θεωρεί πως οι παίκτες του έχουν δουλέψει, ενώ περιμένει καλύτερες μέρες στη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Δυστυχώς, για εμάς ήταν έξι πολύ δύσκολες μέρες. Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα για το παιχνίδι, διότι χάσαμε, κάναμε πολλά λάθη και δεν μπορούσαμε να ‘γυρίσουμε’ το ματς μετά το πρώτο γκολ. Χάθηκε η αυτοπεποίθηση και η συνοχή μας. Ήταν φυσιολογικό αποτέλεσμα η ήττα.

Το πρόβλημά μας είναι ότι αυτές τις έξι μέρες τις αντιμετωπίσαμε με πολλά προβλήματα. Σέβομαι την Ξάνθη, τον κόσμο, απολάμβανα ότι βρισκόμουν εδώ και έδινα κάθε φορά ό,τι καλύτερο μπορούσα. Εύχομαι ο καθένας από την Ξάνθη να καταλάβει ότι η ομάδα είναι σε άσχημη στιγμή, εξαιτίας πολλών λόγων.

Χάσαμε αυτές τις μέρες την ταυτότητά μας. Εδώ και ένα χρόνο και κάτι μήνες η Ξάνθη πάλευε να αποφύγει τον υποβιβασμό απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου.

Όταν ήρθα εδώ, στα μέσα Σεπτεμβρίου, η ομάδα ήταν σε κακή κατάσταση. Μέσω της δουλειάς, κάναμε καλή χρονιά και την απολαύσαμε. Κάποιοι παίκτες έφυγαν, ήρθαν άλλοι και κάθε παίκτης είναι διαφορετικός. Ξεκινήσαμε καλά φέτος και έξι μέρες πριν, το περασμένο Σάββατο, ήμασταν με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό οι ομάδες με τις λιγότερες ήττες.

Αυτές τις έξι μέρες κάτι άλλαξε. Κάτι συνέβη. Περισσότερο από όλους εδώ, αυτός που έχει απογοητευτεί περισσότερο, είμαι εγώ. Είμαι ο υπεύθυνος, αλλά μπορώ να σας πω ότι οι παίκτες προσπαθούν να δουλέψουν. Μερικές φορές συμβαίνουν αυτές οι καταστάσεις και μας βρίσκουν σε αυτή την άσχημη στιγμή. Δεν μου αρέσει να αλλάζω θέσεις τους παίκτες. Λαμβάνω υπόψιν μου ένα-δυο παίκτες που μπορούν να το κάνουν αυτό.

Όταν κάνεις αρκετές αλλαγές, η ταυτότητα της ομάδας αλλάζει. Αν κάναμε καλά πράγματα μέχρι την προηγούμενη Κυριακή, ήταν επειδή είχαμε συνοχή και συνεισφορά από όλους. Το χάσαμε αυτό και είναι δική μου ευθύνη. Πρέπει να επιστρέψουμε και να κερδίσουμε ξανά τη συνοχή μας.

Οι παίκτες να καταλάβουν ότι πρέπει να πιέσουν περισσότερο, να μην κρύβεται κανείς πίσω από οτιδήποτε. Ζητώ τη βοήθεια της πόλης, τη στήριξη, ώστε να καταλάβει την κατάσταση. Με την εξυπνάδα μας και την ηρεμία μας, πρέπει να ξανακερδίσουμε την ταυτότητά μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σαββίδης: «Καθήκον μου είναι να αφήσω στις επόμενες γενιές έναν ακόμη μεγαλύτερο ΠΑΟΚ»

ΑΕΚ: Το ποστάρισμα Περέιρα μετά τον ΠΑΟΚ και το… «μπράβο, γιαγιά» του Στρακόσα!

Τσακίρης: «Χαοτική η διαφορά ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Υπόκλιση στο φαινόμενο Πινέδα»

Τσανάκας: «Τα τέσσερα στοιχεία που έφεραν στον Ολυμπιακό τη νίκη στη Λεωφόρο»

Αθανασίου: «Μπορεί να παίξει και διαφορετικά αυτός ο Παναθηναϊκός - Ποδοσφαιρικό ατόπημα οι δηλώσεις του Μπενίτεθ»

Το «ασπρόμαυρο» πάρτι ξεκινά: Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ

Το αφιερωματικό βίντεο του ΠΑΟΚ για τους οπαδούς του - «100 χρόνια ασπρόμαυρης παράνοιας»

Η παθιασμένη ομιλία του Ηλιόπουλου πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Μπείτε μέσα και κάντε σεισμό»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ ήταν φάντασμα στη Νέα Φιλαδέλφεια - Ο ΟΦΗ πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση»

Σταματέλος: «Με δοκιμασμένη συνταγή ο Ολυμπιακός - Πρέπει να δείξει όμως πολύ καλύτερη εικόνα στα επόμενα ντέρμπι»

TAGS: Ξάνθη