Η Ευγενία Λυγγερίδη, μητέρα του δολοφονημένου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, ξέσπασε στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ» για την πολύκροτη υπόθεση.

«Δεν έχουμε κληθεί για τα απειλητικά μηνύματα, περιμένουμε να αποκαλυφθεί αυτός που τα έστειλε. Γνωρίζω ότι έχει ταυτοποιηθεί κάποιος, αλλά εμείς δεν τον γνωρίζουμε. Διαβάζω πολύ άσχημα μηνύματα για το παιδί μου, όπως αν έχει θαφτεί με το πόδι του ή χωρίς αυτό. Όταν έχεις να κάνεις με παραβατικούς ανθρώπους, νιώθεις φόβο», ανέφερε συγκλονισμένη.

Η μητέρα του αδικοχαμένου αστυνομικού περιέγραψε το σοκ της πρώτης ημέρας της δίκης, όταν «είχαμε απέναντί μας 147 άτομα και αυτά γελούσαν μαζί μας». Σημείωσε ότι «από τον Ολυμπιακό δεν ήρθε κανείς να μας πει κάτι», ενώ κατήγγειλε πως την ημέρα του τραγικού περιστατικού υπήρξαν αστυνομικοί που φυγάδευσαν οπαδούς από το κλειστό του Ρέντη και ότι δεν υπήρχε ασθενοφόρο στο γήπεδο.

«Πρέπει κάποια στιγμή να εφαρμοστούν οι νόμοι. Όταν σου κλέβουν το παιδί σου, όταν σου δολοφονούν το παιδί σου, δεν μπορείς να μιλάς για λύτρωση, γιατί η ζωή δεν επιστρέφει. Ο γιος μας θα είναι πάντα καρφιτσωμένος στην καρδιά μας. Θέλουμε μία δίκη δίκαια για την τιμή του παιδιού μας που χάθηκε τόσο άδικα», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στους Δημοκρατικούς η Βουλή και η Γερουσία - Αναλαμβάνουν τον πλήρη έλεγχο του Κογκρέσου

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και ισχυροί άνεμοι – Πού θα φτάσουν τα 6 μποφόρ

Ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ: Σαρωτική νίκη των Δημοκρατικών - Παίρνουν τον έλεγχο και των δύο σωμάτων του Κογκρέσου

Η ομογενής Νικόλ Μαλλιωτάκη επανεξελέγη στη Νέα Υόρκη - Από το 2021 μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τραμπ στους NYT: Αποδέχομαι το αποτέλεσμα, θα συνεργαστούμε με τους Δημοκρατικούς

Ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί κερδίζουν τον έλεγχο της Βουλής των Αντιπροσώπων

Λήξη συναγερμού στο «Crown Iris» στη Σύρο - Αρνητικοί οι έλεγχοι για εκρηκτικό μηχανισμό

Ισπανία: Παραιτήθηκε ο Υπουργός Μεταφορών μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα

Συνελήφθη 52χρονος για πορνογραφία ανηλίκων - Βρέθηκε ψηφιακός φάκελος με πάνω από 3.900 αρχεία

Μπενέα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Παραμένουν ανάλγητοι οι της ΜΚΟ»