Δεν τα κατάφερε στον τελικό του Puskas Cup η Κ17 του Παναθηναϊκού.

Οι πιτσιρικάδες του τριφυλλιού υπέκυψαν από την ανωτερότητα της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επικράτησε 4-0 και κατέκτησε τον τίτλο στην Ουγγαρία.

Αυτή ήταν η τρίτη φορά που η ελληνική ομάδα διεκδίκησε το τρόπαιο, ωστόσο όπως και στις δύο προηγούμενες φορές, ούτε τώρα… ήπιε νερό.

Οι Μαδριλένοι άνοιξαν το σκορ στο 29’ με τον Βάλο, ο οποίος μπορεί να νικήθηκε από τον Χριστογεώργο σε εκτέλεση πέναλτι, ωστόσο πήρε το… ριμπάουντ κι έκανε το 1-0. Στο 41’ ήταν η σειρά του Νιέτο να χριστεί σκόρερ με ωραίο σουτ και να δώσει... αέρα στην ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος, οι πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού προσπάθησαν να ξαναμπούν στο «κόλπο», είχαν 2-3 καλές στιγμές να μειώσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν και στο τελευταίο δεκάλεπτο ήρθε η… κατάρρευση. Με δυνατό σου του Μαρίν, η Ρεάλ έφτασε στο 3-0, ενώ στο 78’ με κεφαλιά εξ επαφής ο Μπελμόντε διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως κατά τη διάρκεια του τουρνουά ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 της Ακαδημίας Πούσκας και «διέλυσε» 3-0 την Μπάγερν Μονάχου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Συλαιδόπουλος): Χριστογέωργος, Παλασκώνης, Νταμπίζας, Μανιδάκης, Βενέτης (51' Ζωγραφάκης), Θεοδωράκης (51' Αλεξανδρόπουλος), Σκεντεράι (72' Πογιάννης), Εμμανουηλίδης, Καλομοίρης, Χριστοδούλου (72' Μαντζώρος), Σούλτσε (47' Μιχαήλ).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube