Ένα «στραβό» ξεκίνημα πλήγωσε τον Ολυμπιακό, που ηττήθηκε 15-9 από την Μπαρτσελονέτα και υποχώρησε από την κορυφή της βαθμολογίας του A’ ομίλου του Champions League.

Ο ισπανικός σύλλογος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 4-1, ενώ ως το ημίχρονο η διαφορά άνοιξε σε 6-2 και έφτασε ως το 8-2 στις αρχές της τρίτης περιόδου.

Ο Ολυμπιακός έτρεξε σερί τριών τερμάτων και μάζεψε τη διαφορά (6-9) πριν την έναρξη του τελευταίου οκταλέπτου, όμως και εκεί οι Ισπανοί εμφανίστηκαν ανώτεροι και ξέφυγαν ξανά στο +5 (11-6). Από κει και πέρα οι ερυθρόλευκοι κατέρρευσαν και γνώρισαν την ήττα με 15-9.

Μετά από αυτή την ήττα, που ήταν η πρώτη για τους Πειραιώτες στην έδρα τους από τον Απρίλιο του 2017, ο Ολυμπιακός υποχώρησε από την κορυφή, όπου συγκατοικούσε μέχρι πρότινος με την Μπαρτσελονέτα, ενώ στην τρίτη θέση τον έριξε η Γιουγκ που νίκησε την Σολνόκ (12-16).

Επόμενος αντίπαλος για τους «ερυθρόλευκους» η Σπαντάου την Τετάρτη 4/3 στις 19:00.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 1-2, 4-3, 3-6.
Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 1, Γιόκοβιτς 1, Μπουλιούμπασιτς, Δερβίσης, Κάκαρης 1, Μουρίκης, Γούνας 2, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Μίτροβιτς 3, Ζιβογίνοβιτς
Μπαρτσελονέτα (Ζέσους Μαρτίν): Λόπεζ Πινέδο, Ντε Τόρο, Γκρανάδος 3, Μούνιαριθ 4, Μποντέγκας, Λαρούμπε, Άλεξιτς 1, Φερνάντες, Ταχούλ 1, Περόνε 5, Μάγιαρακ, Μπούστος 1, Λινάρες

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube