Ο Άρης Λυκογιάννης τόνισε πως ο ΠΑΟΚ πήρε μια μεγάλη νίκη επί ενός αντιπάλου, όπως η ΑΕΚ, με πολύ καλό ρόστερ, θεωρεί δίκαιη τη νίκη και για αυτό και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για αυτήν.
Αναλυτικά: «Είναι μια τεράστια νίκη στην έδρα ενός δυνατού και υπολογίσιμου αντιπάλου. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, την άξιζαν, την πάλεψαν και την πήραν. Χρόνια πολλά σε όλους, αφιερώνουμε τη νίκη στους φιλάθλους. Φιλιά στη Θεσσαλονίκη».
Στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως: «Σαφέστατα, υπάρχει πολύ μεγάλη ικανοποίηση από πλευράς μας, γιατί πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Μένει ένα παιχνίδι για να τελειώσει ο πρώτος γύρος και κάνουμε ένα σπουδαίο διπλό κόντρα σε μια πολύ ποιοτική και δουλεμένη ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο, ερχόμενη με απουσίες, που για το δικό μας ρόστερ είναι πολύ σημαντικές. Με εξαίρεση το πρώτο τρίλεπτο που η ΑΕΚ μπήκε δυνατά, εμείς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο αμυντικό τρανζίσιον και έκανε ένα δυνατό ξεκίνημα, από εκεί και πέρα ισορροπήσαμε.
Για 36'-37', ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι, πήραμε σωστές αποφάσεις. Είχαμε μεγάλη επιθυμία να κερδίσουμε το παιχνίδι. Παρ' ότι είχαμε λειψανδρία στους ψηλούς αυτό φάνηκε γιατί τα ριμπάουντ ήταν 40-27 υπέρ μας. Όταν σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, έχεις 43% τρίποντο έχεις πολλές πιθανότητες να νικήσεις. Είναι πολύ σημαντική νίκη, θα τη σκεφτούμε τώρα και, από αύριο, θα επιστρέψουμε στη δουλειά».
Για τη σημασία της νίκης: «Όταν είναι νωρίς στο πρωτάθλημα είναι παρακινδυνευμένο. Είναι μια νίκη, όμως, που μας δείχνει έναν δρόμο. Το πρόγραμμά μας δεν είναι άσχημο στον δεύτερο γύρο. Πρέπει να μείνουμε "προσγειωμένοι" κι οι παίκτες να δίνουν την ίδια αφοσίωση και το ίδιο κίνητρο. Οι παίκτες είναι "διψασμένοι", οι ξένοι έχουν μεγάλο κίνητρο και οι Έλληνες έχουν αποδεχτεί τον ρόλο τους, κάτι που μας πλήγωσε πέρυσι. Και κατ' επέκταση, έρχονται μεγάλες νίκες, όπως αυτή».