Ο τεχνικός των «θαλασσί» τόνισε πως δε διαχειρίστηκαν σωστά το προβάδισμα των πέντε πόντων που απέκτησαν και έτρεχαν χωρίς λόγο, κάνοντας λάθη που εκμεταλλεύτηκαν οι «ερυθρόλευκοι». Στάθηκε στη σωστή προετοιμασία για το ματς της Τετάρτης κόντρα στον Κόροιβο, ώστε να παρουσιαστούν όπως πρέπει και αναφέρθηκε στο λιγοστό χρόνο συμμετοχής του Παπαδάκη.

Αναλυτικά: «Αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Τηρούμενων των αναλογιών και των προβλημάτων, ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί. Το κομβικό σημείο ήταν, όταν περάσαμε μπροστά με 4-5 πόντους και ο τρόπος που το διαχειριστήκαμε. Τρέχαμε σαν να χάναμε εμείς, με αποτέλεσμα να κάνουμε λάθη. Ο Ολυμπιακός το τιμώρησε αυτό και έκανε ένα μεγάλο σερί, ενώ εμείς, παρά το ξέσπασμα που κάναμε, δεν καταφέραμε να "γυρίσουμε" το παιχνίδι.

Συνεχίζουμε, γιατί έχουμε μόλις δύο ημέρες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε για ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Κόροιβο. Το πως έγινε αυτή η αγωνιστική έτσι, δεν μας ευνοεί. Θα κάνουμε την προετοιμασία μας για να εμφανιστούμε όπως πρέπει με τον Κόροιβο.

Πιστεύω πως το παιχνίδι ήταν πολύ πιο physical σήμερα. Πήγε πολύ στο ξύλο και πιστεύω ότι τα πιο μεγάλα σχήματα και κορμιά ταίριαζαν περισσότερο στο συγκεκριμένο ματς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σάκοτα: «Θέλουμε να έχουμε περισσότερους παίκτες στις προπονήσεις και καλύτερους παίκτες στο παιχνίδι»

Βελτιώθηκε, δεν νίκησε, αλλά κέρδισε τον Νόλεϊ η ΑΕΚ στην ισοπαλία με τη Σπαρτάκ

«Σωστό διάβασμα, καλή άμυνα, κομβικοί Τζόσεφ και Εμπάι»: Το σχόλιο Κεφαλά για τον Ολυμπιακό

Μπαρτζώκας: «Θα ήθελα ακόμα 20 ημέρες προετοιμασίας» - Τι δήλωσε για τους τραυματίες

Ντόντα Χολ: «Θα χρειαστούμε χρόνο, πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο στην άμυνα»

Τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ

Έλαμψαν Γουόρντ και Εντιάι στη δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι και τώρα τα… επίσημα!

Χωρίς Μπάρτλεϊ η ΑΕΚ κόντρα στη Σουμπότιτσα

Αποχώρησε με πρόβλημα ο Μιλουτίνοφ στην πρώτη περίοδο στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι

Σπανούλης: «Θέλουμε αρκετή βελτίωση στην επικοινωνία - Βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο για την εποχή»