Κανένας τσακωμός δεν υπήρξε με τον τότε πρόεδρο της ομάδας, Ντέμη Νίκολαΐδη, πριν από την έναρξη της διαδικασίας των play-off του 2008, μετά τα όσα είχαν συμβεί για την υπόθεση «Βάλνερ», σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νίκος Λυμπερόπουλος στην εκπομπή «Ντεμοτεχνείο».

Σε ερώτηση για το τι πραγματικά είχε συμβεί εκείνο το καλοκαίρι, τόνισε ότι ουδέποτε υπήρξε τσακωμός για το ποιοι παίκτες θα παίξουν και ανέφερε ποια ήταν ακριβώς η πρόταση που είχε ειπωθεί εκείνη την περίοδο.

«Δεν τσακωθήκαμε ποτέ με τον Ντέμη. Εμείς δεν είπαμε να μην κατέβει καθόλου η ομάδα. Είπαμε να παίξουν με παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής. Όχι γιατί αν παίζαμε εμείς θα ξεφτιλιζόμασταν, αλλά γιατί νιώθαμε τελείως άδειοι. Ήμουν πεπεισμένος ότι στα play-off δεν θα βγάζαμε την ίδια ενέργεια και τελικά μας γύρισε μπούμερανγκ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θριάμβευσε στο Πόρτο η κ-15 του Παναθηναϊκού, κατακτώντας τίτλο σε τουρνουά!

Γλίτωσε την ήττα από τη ΡΕΑ στο 90'+2' ο Παναθηναϊκός

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής-θεατής εισέβαλε στο γήπεδο και γρονθοκόπησε παίκτες!

Στο φημισμένο Porto International Cup η Κ15 του Παναθηναϊκού

Ταμπάκος: «Έδειξε θετικά δείγματα η Εθνική, στόχος η περαιτέρω βελτίωση ενόψει Σεπτεμβρίου»

«Καλύτερη επιθετικά η Ελλάδα, δεν ανησύχησε ιδιαίτερα ανασταλτικά»: Το σχόλιο Ταμπάκου για την Εθνική από τη Βουδαπέστη

Βαγιαννίδης: «Κρατάμε τη δημιουργία και την αμυντική λειτουργία»

Γιοβάνοβιτς: «Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια - Υπάρχουν πράγματα που μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα»

Παυλίδης: «Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα για να πάμε ψηλά-Να αποτελέσει παράδειγμα το κοινό την Ουγγαρία»

Τσιφτσής: «Πραγματοποιήθηκε το όνειρό μου»

TAGS: A.E.K.