Αίσια ήταν η έκβαση των διαπραγματεύσεων μεταξύ της ΠΕΝΕΝ και του υπουργείου Ναυτιλίας, καθώς αποφάσισαν να λύσουν την 24ωρη απεργία τους και να επιτρέψουν σε στα πλοία, μεταξύ τους και το «blue star delos» να πραγματοποιήσουν τα δρομολόγιά τους στις 9.00.

Το πρωί και ενώ η απεργία είχε κηρυχθεί παράνομη, συνδικαλιστές εμπόδισαν το δρομολόγιο να ξεκινήσει, με αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές ταξιδιωτών και κλίμα έντασης.

Ο πρόεδρος της ΠΕΝΕΝ Αντώνης Νταλακογιώργος δήλωσε ότι η απεργιακή κινητοποίηση δέχθηκε επίθεση από το υπουργείο και τους εφοπλιστές και κατηγόρησε την «μεγάλη πλειοψηφία των ΜΜΕ» ότι απέκρυψαν και αποσιώπησαν την απεργία. «Γι’ αυτό σήμερα βρισκόμαστε μπροστά σε μια κατάσταση που ούτε θέλαμε, ούτε επιθυμούσαμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μεγάλη πυρκαγιά κοντά σε σπίτια στην Οινόη

Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Προσωρινά ελεύθερος ο 76χρονος- «Στο μικροσκόπιο» το εάν υπάρχουν ευθύνες τρίτων

Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Δροσιά Χαλκίδας

Θεσσαλονίκη: Περαστικοί βρήκαν 7χρονη να περιφέρεται μόνη της στο δρόμο- Συνελήφθη ο πατέρας της

Μητσοτάκης: Όπως εξαρθρώθηκε η 17Ν και διαλύθηκε η ΧΑ, έτσι θα γίνει και με τους θρασύδειλους «επαναστάτες»

Η νέα εθνική στρατηγική για το νερό - Ολιστική προσέγγιση στη διαχείριση των υδάτων

Τοξικό νέφος από τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο «έπνιξε» τη Θεσσαλονίκη - Δυστοπικό σκηνικό

Ωραιόκαστρο: Ο ΣΚΑΪ στο «σημείο μηδέν» της πυρκαγιάς - Το όχημα του 76χρονου που συνελήφθη

«Η Αμερική επέστρεψε»: Ο Τραμπ εξήρε τα αμερικανικά ιδανικά στην ομιλία του για την 4η Ιουλίου

Ωραιόκαστρο: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις στην πυρκαγιά - Μάχη με τις φλόγες σε δύο επιχειρήσεις