Λύθηκε το μυστήριο με την νεαρή άστεγη γυναίκα που περιφέρεται στους δρόμους της Ρώμης, οι φωτογραφίες της οποίας τροφοδότησαν σενάρια για τον εντοπισμό της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν.

Αφού οι εικόνες της ξανθιάς νεαρής έκαναν τον γύρο του κόσμου, ο πατέρας της άστεγης την αναγνώρισε και δήλωσε πως πρόκειται για την 21χρονη Έμπλα Γιαουχογιάρβι, από τη Σουηδία.
Σύμφωνα με τον πατέρα της η νεαρή, η οποία μιλάει στα αγγλικά, πάσχει από σύνδρομο Άσπεργκερ και χάθηκαν τα ίχνη της από τον περασμένο Μάιο.

«Είναι κόρη μου», εξήγησε ο πατέρας της, Τάβο Γιαουχογιάρβι, προσθέτοντας πως η κόρη του έφυγε από τη Σουηδία τον περασμένο Μάιο για να σπουδάσει Ιταλικά στη Ρώμη.

«Εξαφανίστηκε. Το μόνο που ήξερα ήταν ότι θα πήγαινε στην Ιταλία. Προσπάθησα να βοηθηθώ από τη σουηδική αστυνομία, αλλά δεν έγινε τίποτα. Θέλω να επιστρέψει σπίτι», είπε ο πατέρας της 21χρονης, ο οποίος είχε επικοινωνήσει με την ιταλική αστυνομία από τη στιγμή που χάθηκαν τα ίχνη της.

Νωρίτερα, κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως η αγνώστου ταυτότητας γυναίκα υποστήριζε ότι ονομαζόταν Μαρία, με την ιταλική αστυνομία να δηλώνει πως η άστεγη έχει δώσει διαφορετικά ονόματα.

Σημειώνεται ότι η νεαρή δεν είχε ούτε διαβατήριο ούτε ταυτότητα, ενώ η υπόθεσή της παρουσιάστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Chi l'ha Visto», με αρκετούς να υποστηρίζουν ότι ήταν πιθανό η άστεγη να ήταν η μικρή Μαντλίν, η οποία εξαφανίστηκε το 2007 σε ηλικία 3 ετών όταν έκανε διακοπές με τους γονείς της στην Πορτογαλία.

Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στο ΚΑΤ υπάλληλος καθαριότητας σε απορριματοφόρο, μετά από επίθεση Ρομά

Απειλές Κρεμλίνου για την «επίθεση στην κατοικία του Πούτιν»: «Ο στρατός μας ξέρει πώς και πότε να αντιδράσει»

Έγκλημα στο Κολωνάκι: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου

Αρχίζει νέα έρευνα για την πτήση MH370 της Malaysia Airlines, που εξαφανίστηκε πριν 10 χρόνια

Χαλαρώνουν τα μπλόκα: Μοντέλο Χριστουγέννων για την έξοδο των εκδρομέων της Πρωτοχρονιάς

«Πάγωσε» η Κεντρική Μακεδονία: Ρεκόρ ψύχους με -5 βαθμούς Κελσίου στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης

Πανελλαδική απεργία επ’ αόριστον στις λαϊκές αγορές, από 7 Ιανουαρίου 2026

Νεκρός άνδρας που παρασύρθηκε από συρμό του Προαστιακού στα Άνω Λιόσια

Ο Τραμπ ανακοίνωσε το πρώτο χερσαίο πλήγμα στη Βενεζουέλα

Χρυσοχοΐδης στον ΣΚΑΪ για μπλόκα: Αντικοινωνική συμπεριφορά η ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών