Ο Πέτρος Μάνταλος δέχθηκε την κίτρινη κάρτα στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League και θα χάσει την τελευταία αναμέτρηση της Ένωσης στην κανονική διάρκεια κόντρα στον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Συγκεκριμένα, ο κεντρικός μέσος της Ένωσης είχε έντονο διαπληκτισμό με τον Κοστίνια στο 33', με αποτέλεσμα αμφότεροι να πάρουν κάρτα από τον διαιτητή Σβεν Γιαμπλόνσκι.

Ο Μάνταλος με αυτήν την κάρτα συμπλήρωσε τις 6 και αυτόματα χάνει το ματς με τον Άρη, καθώς είναι ο τελευταίος αγώνας που θα δώσει η ΑΕΚ στην κανονική διάρκεια.

Υπενθυμίζεται πως από το συγκεκριμένο ματς θα απουσιάσουν οι Πινέδα και Γιόνσον λόγω τιμωρίας, ενώ αμφίβολοι είναι ο Μαρσιάλ που αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι, καθώς επίσης και ο Ρομπέρτο Περέιρα που έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Η σεζόν του Ολυμπιακού θυμίζει ένα roller coaster»

Δεσύλλας: «Η επίθεση παραμένει η μεγάλη πληγή του Παναθηναϊκού»

Ντέμης: «Καλύτερος ο Ολυμπιακός στην Τούμπα, πρόβλημα όταν δεν είναι σε φόρμα ο Ελ Κααμπί»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είχε τις ευκαιρίες για να κερδίσει το ντέρμπι - Απίθανος ο Μαρίν, ο καλύτερος από τον Γενάρη»

Ντέμης: «Ο Παναθηναϊκός έχει ίσως το καλύτερο ρόστερ αλλά όχι ταυτότητα - Σημαία στο ντέρμπι ο Τετέι»

Τσορμπατζόγλου: «Συζητά με Κοσέλεφ ο ΠΑΟΚ για τις αλλαγές - Καλύτερα νούμερα ακόμη και από Ελ Κααμπί ο Γερεμέγεφ»

Τσακίρης: «Έβγαλε αίσθημα… αυτοσυντήρησης η ΑΕΚ στη Λεωφόρο - Η ομάδα δεν πήρε τα ρίσκα που διέταξε ο Νίκολιτς»

Καπνογόνα και συνθήματα στην προπόνηση του Asteras AKTOR ενόψει Λάρισας!

Πλήγμα για τον Άρη: Κάταγμα στο χέρι ο Διούδης, χάνει το φινάλε της σεζόν

Παναθηναϊκός: Πώς εξασφαλίζεται η προτεραιότητα για τα διαρκείας στον Βοτανικό

TAGS: A.E.K.