Το κλίμα γίνεται όλο και πιο βαρύ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την συνέντευξη του στον Πιρς Μόργκαν, με τις τελευταίες πληροφορίες από την Αγγλία και την «Daily Mail» να αναφέρουν πως ο σύλλογος ήδη κινείται νομικά προκειμένου να απαλλαγεί από τον Πορτογάλο, χωρίς να χρειαστεί μάλιστα να τον αποζημιώσει.

Η νομική ομάδα των «κόκκινων διαβόλων» θέλει να εκμεταλλευτεί κατά κάποιον τρόπο το γεγονός ότι ο Κριστιάνο μίλησε απαξιωτικά για τους ιδιοκτήτες και τον προπονητή της ομάδας σε μια τέτοια συνέντευξη, πράγμα που είναι ενάντια στο συμβόλαιο του.



Η Γιουνάιτεντ που εξέδωσε ανακοίνωση πριν από λίγες ώρες σχετικά με αποφάσεις που αναμένονται για την έκβαση της υπόθεσης, σε περίπτωση απαλλαγής από μια ενδεχόμενη αποζημίωση θα γλιτώσει 16 εκατομμύρια λίρες που σε αντίθετη περίπτωση θα όφειλε να καταβάλλει στον παίκτη ως το τέλος της σεζόν.

Επιμέλεια: Γιώργος Αυλακιώτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σιωπή για Τσιμίκα από τον Σομποσλάι - Τι είπε για το περιστατικό με το περιβραχιόνιο στη Λίβερπουλ

Φεύγει αμέσως για Ισπανία ο Γιάισλ, ώστε να γνωρίσει τους παίκτες της Νιούκαστλ

Ο Αντόνιο Σίλβα αφήνει την Μπενφίκα για να μετακομίσει στην Premier League

Λίβερπουλ: Μεγάλη ένταση με Τσιμίκα, εκνευρίστηκε και πέταξε το περιβραχιόνιο του αρχηγού

Σε προχωρημένες επαφές με τη Νιούκαστλ για τον Μπρούνο Γκιμαράες η Άρσεναλ!

Λακρουά: «Επέλεξα την Τσέλσι γιατί είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο»!

Ο Ράσφορντ αποχαιρέτησε την Μπαρτσελόνα και ενσωματώνεται στην προετοιμασία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Αρμπελόα τους φώναξε, η Φούλαμ έδωσε 50 εκατομμύρια και η Ρεάλ στέλνει δυο παίκτες στο Λονδίνο!

«Δυνατός, ταχύς, διαβάζει το ματς καλύτερα απ’ όλους»: Ο Λακρουά στην Τσέλσι

Έτοιμος ο αντί-Ρόδρι για τη Σίτι: Προφορική συμφωνία με τον Μπουαντί!