Παραμένει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη νέα σεζόν ο Χάρι Μαγκουάιρ.

Όπως αποκάλυψε η αγγλική «Guardian», η διοίκηση του συλλόγου ενημέρωσε τον 30χρονο αμυντικό ότι δεν θα πωληθεί κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, αφού κρίθηκε ότι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Να θυμίσουμε ότι πριν από μερικές εβδομάδες ο Μαγκουάιρ βρέθηκε πολύ κοντά στη Γουέστ Χαμ, η οποία προσέφερε περισσότερα από 30 εκατ. ευρώ για να τον εντάξει στο ρόστερ της, ωστόσο δεν τα βρήκε με τον διεθνή Άγγλο, αποχωρώντας τελικά από τις διαπραγματεύσεις και αγοράζοντας στη θέση του τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο.



Ο Μαγκουάιρ εντάχθηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2019 έναντι 87 εκατ. ευρώ, ενώ το συμβόλαιο που υπέγραψε εκπνέει μετά το τέλος της σεζόν 2024-25.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»

Το πρώτο μήνυμα του Πεπ για την ενοχή της Σίτι: «Να ξέρετε ότι είμαι εδώ για εσάς»!

Ρόι Κιν: «Αν ήμουν παίκτης της Σίτι, θα πετούσα τα μετάλλια μου στα σκουπίδια»

Οι υπάλληλοι στον οργανισμό της Σίτι έλαβαν… καθησυχαστικό μήνυμα εν μέσω των καταιγιστικών εξελίξεων

Αμήχανος και αμίλητος ο CEO της Μάντσεστερ Σίτι σε βροχή ερωτήσεων για τις οικονομικές παραβάσεις των «πολιτών»