Με τις ακριβές μεταγραφές των Χάρι Μαγκουάιρ και Ραφαέλ Βαράν να μην έχουν αποδώσει, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οδηγείται ξανά στην αγορά για την απόκτηση στόπερ.

Σύμφωνα με τη Manchester Evening News, έχει αποφασιστεί να γίνει η μεταγραφή του Πάου Τόρες από τη Βιγιαρεάλ καταβάλλοντας στην ισπανική ομάδα τη ρήτρα των 65 εκατ. ευρώ.

Ο 25χρονος Ισπανός έχει φέτος 40 συμμετοχές και 5 γκολ με το «κίτρινο υποβρύχιο» βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στα ημιτελικά του Champions League. Eπίσης είναι ήδη 17 φορές διεθνής με την Ισπανία μετρώντας και ένα τέρμα με το εθνόσημο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»