Την παραμονή της στην ιδιοκτησία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται να κάνει η οικογένεια Γκλέιζερ, η οποία φαίνεται να μετανιώνει το γεγονός πως έχει βάλει προς πώληση τον σύλλογο, μιας και πλέον θεωρεί πως μπορεί να εκτοξευθεί η αξία του.

Σύμφωνα με το ESPN, παρά το μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο του Τζιμ Ράτκλιφ (ιδιοκτήτης της Νις και του ομίλου Ineos), όσο και αυτό από τον Σαουδάραβα, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, οι Γκλέιζερ φάνηκε να το ξανασκέφτονται και ψάχνουν ισχυρούς συνεργάτες για να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να παραμείνουν στην ομάδα.

Μάλιστα, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως βρίσκονται σε συζητήσεις με τον επενδυτικό όμιλο Carlyle Group Inc, προκειμένου να συνάψουν συμφωνία και να διατηρήσουν τη θέση τους. Πέραν αυτού, ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει αρκετές ακόμη εταιρείες, με τους Αμερικανούς να είναι ένα βήμα από το να απορρίψουν τις προτάσεις που έχουν για να πουλήσουν το σύλλογο.

Η οικογένεια Γκλείζερ αγόρασε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2005 έναντι 830 εκατ. ευρώ και πιστεύουν πως μέχρι το 2030, η αξία της θα εκτοξευθεί στα 10 δισ. ευρώ, από τα 5 δις που ανέρχεται σήμερα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»

Το πρώτο μήνυμα του Πεπ για την ενοχή της Σίτι: «Να ξέρετε ότι είμαι εδώ για εσάς»!