Σε πρόωρη αλλαγή στον χορηγό που εμφανίζεται στο μπροστά μέρος της φανέλας της φαίνεται πως θα προχωρήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Qualcom, εταιρεία τεχνολογίας που έχει τη βάση της στην Αμερική. Μάλιστα, τα έσοδα από αυτή μπορούν να φτάσουν μέχρι και 70 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Όλα αυτά ενώ η συμφωνία με την Team Viewer, τωρινό χορηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε ισχύ από το 2021/22, με συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών. Ωστόσο, η εταιρεία έχει κάνει ξεκάθαρη την πρόθεσή της από πέρυσι να μην ανανεώσει τη συνεργασία με τον Αγγλικό σύλλογο.

Επιμέλεια: Θοδωρής Δημόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»

Το πρώτο μήνυμα του Πεπ για την ενοχή της Σίτι: «Να ξέρετε ότι είμαι εδώ για εσάς»!

Ρόι Κιν: «Αν ήμουν παίκτης της Σίτι, θα πετούσα τα μετάλλια μου στα σκουπίδια»

Οι υπάλληλοι στον οργανισμό της Σίτι έλαβαν… καθησυχαστικό μήνυμα εν μέσω των καταιγιστικών εξελίξεων

Αμήχανος και αμίλητος ο CEO της Μάντσεστερ Σίτι σε βροχή ερωτήσεων για τις οικονομικές παραβάσεις των «πολιτών»