Η νίκη επί της «αφελούς» Λίβερπουλ συνιστά το κορυφαίο αποτέλεσμα, αναλογικά και με τον τρόπο που ήρθε, στην εποχή του Έρικ Τεν Χαγκ! Ένα αποτέλεσμα που επιβεβαίωσε δύο πράγματα: πως θα είναι πάντα αυτή η κόντρα το μεγαλύτερο ματς στο αγγλικό ποδόσφαιρο ανεξάρτητα φόρμας και πως μία παράδοση που «κρατά» 103 χρόνια, σημαίνει πάρα πολλά.

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Θα είναι για πάντα ένα ντέρμπι. Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Ένα από τα μεγαλύτερα ματς παγκοσμίως!

Ανεξαρτήτως αγωνιστικής κατάστασης, στην οποία θα βρίσκονται οι δύο ομάδες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πείθει ιδιαίτερα φέτος, είχε μεγαλύτερη συνέπεια πέρυσι, ως προς τα αποτελέσματά της. Η Λίβερπουλ ήταν μέσα και στους «4» στόχους της, προτού αγωνιστεί στο «Ολντ Τράφορντ». Διεκδικεί πρωτάθλημα, έχει πάρει το Λιγκ Καπ συνεχίζει στα προημιτελικά του Europa League.

Και όμως, σε 120 λεπτά μίας εξαιρετικής αναμέτρησης, φάνηκε πως για πάντα, οι αναμετρήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ, θα είναι κάτι το ξεχωριστό. Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τις προκρίσεις τις καθορίζει το χορτάρι και όχι τα λόγια και τα ονόματα και οι Σκωτσέζοι το απέδειξαν ξανά

Η Λίβερπουλ πιστεύει πάντα πως θα σκοράρει έστω και αργά, όμως όποιος παίζει συνέχεια με τη φωτιά θα καεί!

Έκανε περίπατο στη Σερβία, αλλά ο Τούχελ θα έχει πιο δύσκολα εμπόδια για να κάνει η Αγγλία το επόμενο βήμα!

Τις μεταγραφές τις κρίνει το χορτάρι και εκεί θα κριθεί ο Ίσακ, όπως κάποτε οι Σίρερ, Ρούνεϊ, Ανρί, Κιν και Βερόν

Ο Σον υπήρξε ο καλύτερος (συμ)παίκτης που είχαν όλοι στην Τότεναμ και φεύγει σαν αληθινός αρχηγός!

Ένα πρωτάθλημα δεν κερδίζεται με καλό ξεκίνημα, αλλά άνετα χάνεται με ένα κακό, όπως σωστά έλεγε πάντα ο Σερ Άλεξ!

Ο Φρανκ με αυτά που έκανε στη Μπρεντφορντ έχει γεμάτο «ρεζερβουάρ», αλλά η Τότεναμ είναι τεράστιο ρίσκο!

Χέιζελ: Η γιορτή που με ευθύνη των μεθυσμένων οπαδών και της ανικανότητας UEFA και Βέλγων, έγινε εφιάλτης!

Όποιος από Γιουνάιτεντ και Τότεναμ πάρει το τρόπαιο, είναι ευρωπαϊκός τίτλος και φυσικά δικαιούται να πανηγυρίζει!

Ίντερ και Μπαρτσελόνα, σε δυο ματς απέδειξαν, γιατί το ποδόσφαιρο παραμένει το καλύτερο παιχνίδι στον κόσμο!