Ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει πιάσει για τα καλά δουλειά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στην ατζέντα του εκτός από την ενίσχυση της ομάδας, βρίσκεται και η αποσυμφόρηση του ήδη υπάρχοντος ρόστερ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους «κόκκινους διαβόλους» σε αυτή την μεταγραφική περίοδο με σκοπό να αγωνιστεί και πάλι σε ομάδα που θα συμμετέχει στο Champions League.

Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος που είναι εξαιρετικά πιθανό να περάσει την πόρτα της εξόδου του «Ολντ Τράφορντ». Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail» στη μαύρη λίστα του Ολλανδού τεχνικού είναι ο Γουάν-Μπισάκα, ο Έρικ Μπαϊγί και ο Φιλ Τζόουνς.

Την παραπάνω λίστα συμπληρώνουν τα ονόματα των Αμάντ Ντιαλό, Φακούντο Πελίστρι, Μπράντον Γουίλιαμς, Ταχίτ Τσονγκ, Τέντεν Μένγκι, Σόλα Σορτάιρ και Ίθαν Λερντ, οι οποίοι αναμένεται να παραχωρηθούν με τη μορφή δανεισμού, ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Βασίλης Κατσανιώτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Stop της Νότιγχαμ στην Άρσεναλ, δεν άνοιξαν το «δώρο» οι Λονδρέζοι!

Σκόνταψε και κόντρα στην Μπέρνλι η Λίβερπουλ - Αναστήθηκε η Τσέλσι

«Ο Μανδάς συμφώνησε με την Μπόρνμουθ - Σε προχωρημένο στάδιο οι συζητήσεις με τη Λάτσιο»

Μεταμορφωμένη Γιουνάιτεντ πήρε το ντέρμπι με τη Σίτι και έκανε δώρο στην Άρσεναλ!

Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Μπόβε: Έκλεισε στη Γουότφορντ και ανακοινώνεται!

Premier League - 22η αγωνιστική: Το Μάντσεστερ χωρίζεται στα δύο για τη μονομαχία ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Σίτι

Κάρικ: «Δεν μου ασκούν περισσότερη πίεση οι πρώην συμπαίκτες μου - Δεν πρόκειται να δώσω πολλή σημασία σε αυτά»

Η ατάκα που δείχνει το οριστικό φινάλε της κόντρας Σλοτ - Σαλάχ: «Και 15 επιθετικούς να είχα, θα χαιρόμουν που έρχεται»

Συμφώνησε με την Κρίσταλ Πάλας και κάνει δικό της τον Γκέχι η Μάντσεστερ Σίτι!

«Ό,τι πιο κοντινό στην αθανασία»: Ο ιδιοκτήτης της Μάκλσφιλντ στο sport-fm για το σοκ στο Κύπελλο Αγγλίας!