Ο προπονητής του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ, φαντάζει, σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, ως ο επικρατέστερος υποψήφιος για να κάτσει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την επόμενη σεζόν και σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής «Mirror» αναμένεται να φέρει μαζί του στο «Ολντ Τράφορντ» δύο ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ολλανδίας.

Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Άντονι και τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό Γιουριέν Τίμπερ. Αμφότεροι εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους με τη φανέλα του Άγιαξ στη φετινή σεζόν, έχοντας προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Έτσι, σε περίπτωση που ο 52χρονος Ολλανδός τεχνικός αποφασίσει να μετακομίσει στο Μάντσεστερ το ερχόμενο καλοκαίρι, αναμένεται να εισηγηθεί άμεσα την απόκτηση των δύο νεαρών ποδοσφαιριστών, με τους οποίους έχει συνεργαστεί άψογα στην ομάδα του Άμστερνταμ.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε επαφές με τον Φρατέζι η Νότιγχαμ Φόρεστ - Τα «θέλω» της Ίντερ για να παραχωρήσει τον παίκτη

Κλείνει στην Μπρέντφορντ ο Καντσελιέρι που έπαιξε το καλοκαίρι για Ολυμπιακό!

Πρωτοφανής υπεράσπιση από τον νέο κόουτς της Τσέλσι για τις γκάφες του Σάντσεθ: «Πρώτος φταίω εγώ»!

Πήρε προπονητή από το… ράγκμπι η Μπράιτον!

Είχε και... τρίτο ημίχρονο το ντέρμπι, καυγάδισε ο Έντσο με τον Θουμπιμέντι και τους χώρισαν

Χαμογέλασε στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Τσέλσι και έκανε βήμα πρόκρισης προς τον τελικό του Λιγκ Καπ η Άρσεναλ!

Τότεναμ: Ανακοίνωσε Γκάλαχερ από την Ατλέτικο

Κάρικ: «Είμαι και εγώ ένας από τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ, ξέρω ότι έχω ευθύνη»

Χρειάστηκαν 5,5 λεπτά για ν’ αποφασιστεί ένα… αστείο οφσάιντ στο Νιούκαστλ – Σίτι

Σίτι με υπογραφή Σεμένιο και σφραγίδα Σερκί κόντρα στη Νιούκαστλ και αγκαλιά με την πρόκριση