Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όχι μόνο βλέπει… ζεστά την περίπτωση του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, αλλά, όπως αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ, έχει πλέον και τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Ιταλού γκολκίπερ από την Μίλαν!

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Fichajes», καταγράφοντας την διάθεση των «κόκκινων διαβόλων» να καταστήσουν τον Ντοναρούμα διάδοχο του Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος φαίνεται έτοιμος να αποχωρήσει από το «Ολντ Τράφορντ» φέτος το καλοκαίρι.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας των «ροσονέρι» βρίσκεται ψηλά στην λίστα τόσο της Γιουβέντους, όσο και της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και της Μπάγερν Μονάχου και μπορεί να μείνει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, καθώς το συμβόλαιό του με την Μίλαν ολοκληρώνεται και δεν έχει επέλθει συμφωνία για νέο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο βουρκωμένος Σαλάχ μπροστά στις εξέδρες του «Άνφιλντ» και οι θεωρίες για το μέλλον του

Γύρισε, έπαιξε και κατέρριψε ρεκόρ ο Σαλάχ για τη Λίβερπουλ - Χαμογέλασε με Πάλμερ η Τσέλσι

Νοσηλεύτηκε στην εντατική με πρόβλημα στο αναπνευστικό ο Ίαν Ρας!

Λίβερπουλ: Ξανά εκτός ενδεκάδας του Σλοτ ο Σαλάχ για το ματς με την Μπράιτον - Στον πάγκο και ο Κωστούλας

Ανησυχεί ο Μαρέσκα: «Ο Πάλμερ δεν μπορεί να ξεκινά βασικός συνέχεια, πονάει, ας ελπίσουμε να πάει καλύτερα!»

Premier League - 16η αγωνιστική: Επικίνδυνο παιχνίδι για τη Λίβερπουλ απέναντι στους «γλάρους»

Προπονητής του μήνα στην Premier League ο Μαρέσκα

Έθαψαν το... τσεκούρι του πολέμου: Ο Σλοτ επανέφερε στην αποστολή της Λίβερπουλ τον Μο Σαλάχ!

Χίρτσελερ για Κωστούλα: «Κάνει αισθητή την παρουσία του, είμαστε ικανοποιημένοι με την πρόοδό του»

Σλοτ: «Θα έχω μια συζήτηση με τον Σαλάχ και θα αποφασίσω»