Γεγονός αποτελούν οι προτάσεις-ρεκόρ για την εξαγορά της της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Όπως αναφέρει η «Daily Mail», κατατέθηκαν εντός της καταλυτικής προθεσμίας -που είχε θέσει η αμερικανική τράπεζα που χειρίζεται τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων- οι δεύτερες προτάσεις για την εξαγορά των «κόκκινων διαβόλων» τόσο από το fund του Κατάρ με επικεφαλής τον Σεΐχη, Γιασίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Τανί, όσο και από τον πιο πλούσιο Βρετανό, Σερ Τζίμι Ράτκλιφ. Και τα ποσά… ζαλίζουν! Συγκεκριμένα, αμφότερες προσεγγίζουν τις 5 δισ. λίρες, ήτοι τα 5,6 δισ. ευρώ!

Προτάσεις που αφορούν την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου αλλά και μεριδίου μετοχών, με τις δυο πλευρές να νιώθουν ότι τη δεδομένη στιγμή είναι οι μοναδικές υποψήφιες.

Κι όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φαίνεται πως οι οικονομικές απαιτήσεις της οικογένειας Γκλέιζερ δεν καλύπτονται ακόμη, με τους διοικούντες της Γιουνάιτεντ (από το 2003 βρίσκονται στο τιμόνι της) να αξιώνουν ένα ποσό κοντά στα 6 δισ. ευρώ! Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι νέοι ιδιοκτήτες θα χρειαστεί να επενδύσουν 1-2 δισ. λίρες για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων αλλά και για μεταγραφές.

Σ' αυτό το σημείο να τονιστεί ότι το ρεκόρ στον αθλητισμό για την εξαγορά μιας ομάδας ανέρχεται στα 4,1 δισ. ευρώ και αφορά την Ντένβερ Μπρόνκος του NFL.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube