Ραγδαίες οι εξελίξεις αναφορικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο Καταριανός σεΐχης Τζασίμ φέρεται να κατέθεσε πρόταση πέντε δισεκατομμυρίων λιρών για το 100% των μετοχών του συλλόγου.

Η οικογένεια Γκλέιζερ ζητά έξι δισεκατομμύρια, ωστόσο από πλευράς σεΐχη θεωρείται πως η προσφορά είναι «λογική».

Την ίδια ώρα, η εταιρεία INEOS του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ παραμένει στο κόλπο, με αρκετά διαφορετική πρόταση – που θα δίνει στους Γκλέιζερ τη δυνατότητα να διατηρήσουν το 50% των μετοχών του συλλόγου.

Η διορία που έχει δοθεί εκπνέει απόψε τα μεσάνυχτα, συνεπώς οι επόμενες ώρες προβλέπονται κρίσιμες στην Αγγλία.

Υπενθυμίζεται πως η οικογένεια Γκλέιζερ βρίσκεται στο τιμόνι των «κόκκινων διαβόλων» από το 2005, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχουν βρεθεί στο στόχαστρο των οπαδών για τις επιλογές τους και την πορεία του κλαμπ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»

Το πρώτο μήνυμα του Πεπ για την ενοχή της Σίτι: «Να ξέρετε ότι είμαι εδώ για εσάς»!

Ρόι Κιν: «Αν ήμουν παίκτης της Σίτι, θα πετούσα τα μετάλλια μου στα σκουπίδια»