Επίσημη πρόταση στον Ματάις Ντε Λιχτ κατέθεσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αποκαλύπτει σήμερα η ολλανδική «Telegraaf».

Ο διεθνής αμυντικός, ο οποίος βρίσκεται με την Ολλανδία στους «16» του Euro 2024 και θα παίξουν με τη Ρουμανία, συζητάει ήδη με την ομάδα του Έρικ τεν Χαχ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί για δύο χρόνια στον Άγιαξ.

Ο Ντε Λιχτ παρουσιάζεται να περιμένει τη συμφωνία των «κόκκινων διαβόλων» με την Μπάγερν Μονάχου, οι οποίες βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για τη μεταγραφή του 24χρονου παίκτη.

Ο διεθνής άσος ολοκλήρωσε τη σεζόν με 30 συμμετοχές (δύο γκολ και 1 ασίστ) στους Βαυαρούς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αμήχανος και αμίλητος ο CEO της Μάντσεστερ Σίτι σε βροχή ερωτήσεων για τις οικονομικές παραβάσεις των «πολιτών»

Μάντσεστερ Σίτι: Όλο το 40σέλιδο πόρισμα της Επιτροπής - Οι συμφωνίες, οι λογαριασμοί και οι παραβιάσεις

Μάστερς: «Η σημαντικότερη απόφαση στην ιστορία της Premier League - Η Σίτι παραβίασε συστηματικά τους κανονισμούς»

Αντεπίθεση της Σίτι μετά τον «καταπέλτη»: «Έχουμε αδιάσειστα στοιχεία της αθωότητάς μας - Θα ασκήσουμε έφεση»!

Σίτι: Τα ευρήματα-φωτιά της Επιτροπής, το «κόλπο» των 900 εκατ. λιρών και η προσπάθεια παρεμπόδισης της έρευνας

Ένοχη η Μάντσεστερ Σίτι για εννέα χρόνια οικονομικών παραβάσεων στην Premier League - Ξεκινά η διαδικασία για την ποινή!

Θα πληρώσει τα… διπλά για Κονέ η Τσέλσι

Η ποινή που συζητήθηκε για τη Σίτι: Αφαίρεση 20-25 βαθμών κάθε σεζόν για 3-5 χρόνια!

Ξέσπασμα Τζιμπρίλ Σισέ: «Δεν θα δεχτώ άλλες ανοησίες για το Σίτι-ΚΠΡ του 2012»!

Σίρερ για Κωστούλα: «Πώς γίνεται ο Μαρινάκης να τον άφησε να πάει στην Μπράιτον;»