Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ιδιαίτερα κινητική στο μεταγραφικό παζάρι, με τους «κόκκινους διαβόλους» να σκανάρουν την αγορά για να ενισχύσουν το ρόστερ του Μίκαελ Κάρικ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ η Γιουναίτεντ βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τη Γιουβέντους, με σκοπό να κάνει δικό της τον Φρανσίσκο Κονσεϊσάο ώστε να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή.

Η «γηραιά κυρία» ωστόσο ζητάει τουλάχιστον 60 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει, ενώ δείχνει διατεθειμένη να βάλει στην κουβέντα και τον Τζόσουα Ζίρκζε, ο οποίος βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου των «κόκκινων διαβόλων».

Το ίδιο ρεπορτάζ βέβαια τονίζει ότι ο Πορτογάλος επιθυμεί να παραμείνει κάτοικος του Τορίνο μέχρι να λήξει το συμβόλαιο του με την ομάδα.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός την περασμένη σεζόν σε συνολικά 42 εμφανίσεις κατέγραψε τέσσαρα γκολ, ενώ μοίρασε και πέντε ασίστ.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube