Μπορεί η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία να έχει ολοκληρωθεί, όμως το παράθυρο για την απόκτηση ελεύθερων παικτών, είναι ακόμη ανοικτό.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο δημοσιεύματα αναφέρουν πως υπάρχει ενδιαφέρον των «κόκκινων διαβόλων», για την περίπτωση του Αντριέν Ραμπιό.

Ο Γάλλος χαφ μετά και την αποχώρηση του από την Γιουβέντους, παραμένει ακόμη χωρίς ομάδα, με τον Έρικ Τεν Χαγκ να εκτιμά ιδιαίτερα τις ικανότητες του.

Ο Ραμπιό έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη και να συνεχίσει να αγωνίζεται, στο κορυφαίο επίπεδο.

Η Γιουνάιτεντ απέκτησε τον Ουγκάρντε από την Παρί Σεν Ζερμέν, για να ενισχύσει τη μεσαία της γραμμή, αλλά όπως φαίνεται, θα κινηθεί και για την περίπτωση του 29χρονου μέσου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αλύγιστη Τότεναμ, έσωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις στο «Ολντ Τράφορντ»

Καταιγιστική Τσέλσι με μπαλάρα και πεντάρα - Συνεχίζει ακάθεκτη η Μπράιτον του βασικού Κωστούλα

Καταιγιστική Τσέλσι: Δύο γκολ πριν συμπληρωθούν τρία λεπτά!

Το είπαν και το έκαναν: Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ επανέφεραν το «ρολόι» της καζούρας στη Σίτι με 51 χρόνια χωρίς τίτλο!

Πρωταθληματική ανατροπή και επιστροφή στα τρίποντα για Άρσεναλ!

Κάτοικος Λονδίνου μέχρι το 2034: Η Τσέλσι ανανέωσε τον Πάλμερ

«Εντυπωσιασμένη η Τότεναμ από τον Παυλίδη - Σκέφτεται σοβαρά να κινηθεί για την απόκτησή του»

Premier League - 6η αγωνιστική: Καθηλωτικά ντέρμπι σε Ολντ Τράφορντ και Άνφιλντ

Αρτέτα για Σίτι: «Θέση μου και θέση της Άρσεναλ είναι να μην κάνουμε σχόλια μέχρι να επιλυθεί πλήρως το ζήτημα»

Κομπανί για την υπόθεση της Σίτι: «Είμαι περήφανος για όλα όσα πετύχαμε ως ομάδα, όλα τα υπόλοιπα...»