Πολύ πριν αναλάβει ο Έρικ Τεν Χαγκ τα ηνία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν στη μεταγραφική τους λίστα τον Φρένκι Ντε Γιονγκ της Μπαρτσελόνα και τώρα ετοιμάζονται να καταθέσουν την τελική τους πρόταση για να επιτευχθεί η συμφωνία, υποστηρίζει η «Sport».

Ο Τεν Χαγκ γνωρίζει πολύ καλά τον Ολλανδό μέσο μιας και συνυπήρξαν στο Άγιαξ για μία διετία (2017-2019) και για το λόγο αυτό κάνει τα πάντα για να τον φέρει στο Ολντ Τράφορντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πρόθυμη να δίνει περίπου 530 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα στον Ντε Γιονγκ, κάνοντας τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή της. Παράλληλα σκοπεύει να του καταβάλλει και το πόσο των περίπου 20 εκατ. ευρώ, το οποίο του χρωστά η Μπαρτσελόνα προκειμένου να τον πείσει, όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Γιουνάιτεντ τα έχει βρει σε όλα με την Μπαρτσελόνα για τον παίκτη στα 88 εκατ. ευρώ.

Μένει να φανεί αν θα υπάρξει οριστικό τέλος στο σίριαλ Ντε Γιονγκ ή αν θα υπάρξει συνέχεια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»