Να πουλήσει τον Χάρι Μαγκουάιρ θα προσπαθήσει μετά το τέλος της φετινής σεζόν ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της έγκριτης αγγλικής «Guardian».

Ο 29χρονος αμυντικός αποκτήθηκε από τους «κόκκινους διαβόλους» το καλοκαίρι του 2019 από τη Λέστερ έναντι 87 εκατ. ευρώ και έκτοτε έχει πραγματοποιήσει 153 εμφανίσεις, όμως μετά το παρατεταμένο ντεφορμάρσιμά του, έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα.

Ο Τεν Χαγκ φαίνεται πως πλέον προτιμά να χρησιμοποιεί τους Βαράν, Μαρτίνες και Λίντελοφ στο κέντρο της άμυνάς του, με τον εν λόγο αγγλικό δημοσίευμα να τονίζει πως ο Ολλανδός θέλει να τον πουλήσει μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Πίσω στο 2019, ο Μαγκουάιρ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο εξαετούς διάρκειας, ενώ υπάρχει και οψιόν ανανέωσης έως το καλοκαίρι του 2026.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η «Guardian», παρελθόν από τη Γιουνάιτεντ το ερχόμενο καλοκαίρι, αναμένεται να αποτελέσει και ο Βραζιλιάνος μέσος, Φρεντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σιωπή για Τσιμίκα από τον Σομποσλάι - Τι είπε για το περιστατικό με το περιβραχιόνιο στη Λίβερπουλ

Φεύγει αμέσως για Ισπανία ο Γιάισλ, ώστε να γνωρίσει τους παίκτες της Νιούκαστλ

Ο Αντόνιο Σίλβα αφήνει την Μπενφίκα για να μετακομίσει στην Premier League

Λίβερπουλ: Μεγάλη ένταση με Τσιμίκα, εκνευρίστηκε και πέταξε το περιβραχιόνιο του αρχηγού

Σε προχωρημένες επαφές με τη Νιούκαστλ για τον Μπρούνο Γκιμαράες η Άρσεναλ!

Λακρουά: «Επέλεξα την Τσέλσι γιατί είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο»!

Ο Ράσφορντ αποχαιρέτησε την Μπαρτσελόνα και ενσωματώνεται στην προετοιμασία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Αρμπελόα τους φώναξε, η Φούλαμ έδωσε 50 εκατομμύρια και η Ρεάλ στέλνει δυο παίκτες στο Λονδίνο!

«Δυνατός, ταχύς, διαβάζει το ματς καλύτερα απ’ όλους»: Ο Λακρουά στην Τσέλσι

Έτοιμος ο αντί-Ρόδρι για τη Σίτι: Προφορική συμφωνία με τον Μπουαντί!