Πόλος έλξης έχει γίνει ο Τάμι Έιμπραχαμ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παραμονεύει για την απόκτησή του αν η Τσέλσι δεν ενεργοποιήσει την ρήτρα επιστροφής του.

Γιουνάιτεντ και Τσέλσι αναμένεται να υπογράψουν νέο επιθετικό το καλοκαίρι και αμφότερες έχουν στα ραντάρ τους τον Άγγλο διεθνή. Ωστόσο οι «μπλε» έχουν πλεονέκτημα καθώς έχουν το δικαίωμα να υπογράψουν τον ποδοσφαιριστή με 67 εκατομμύρια αν ο Γκρέιαμ Πότερ εγκρίνει την συμφωνία. Αν αυτό δεν συμβεί τότε η ομάδα του Τεν Χαγκ θα μπορεί να κινηθεί για τον νεαρό επιθετικό της Ρόμα.

Μετά την προσωρινή προσθήκη του Βάουτ Βέγκχοστ έως το καλοκαίρι στο Μάντσεστερ ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο. Μάλιστα το όνομα του Χάρι Κέιν ακούγεται αρκετά, όμως πρόκειται για μια μεταγραφή που θα ξεπερνούσε κατά πολύ τα 100 εκατομμύρια, ποσό μάλλον απαγορευτικό για τους «διαβόλους» που ήδη έχουν ξοδέψει πολλά χρήματα τα τελευταία χρόνια για ενισχύσεις.

Έτσι ο Έιμπραχαμ φαντάζει ως μια πιο προσιτή περίπτωση , με τον Άγγλο ωστόσο να δηλώνει πως δεν βιάζεται να επιστρέψει στην Premier league καθώς νιώθει ευτυχισμένος στην Ιταλία. O 25χρονος άσος μετρά φέτος 7 γκολ και 5 ασίστ σε 34 ματς με τους «τζιαλορόσι», με τους οποίους έχει συμβόλαιο ως το 2026.

Επιμέλεια: Βασίλης Μαχαίρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»