Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Γκονσάλο Ράμος για να «αντικαταστήσει» τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με τους «κόκκινους διαβόλους» κατόπιν κοινής συμφωνίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «a bola», ο επιθετικός της Μπενφίκα έχει εντυπωσιάσει τον Έρικ Τεν Χαγκ, με τον Ολλανδό τεχνικό να δηλώνει πριν λίγες ημέρες στο BBC ότι η Γιουνάιτεντ εξετάζει ενδελεχώς τις περιπτώσεις για σέντερ φορ.

Ο Γκονσάλο Ράμος έχει συμβόλαιο με την Μπενφίκα με ισχύ έως τον Ιούνιο του 2024 και ρήτρα αποδέσμευσης 120 εκατ. ευρώ και το χατ τρικ που πέτυχε απέναντι στην Ελβετία για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Τη φετινή σεζόν o 21χρονος στράικερ έχει αγωνιστεί με την Μπενφίκα σε 21 ματς σε όλες τις διοργανώσεις πετυχαίνοντας 14 γκολ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»