«Σύννεφα» στις σχέσεις του Έρικ Τεν Χαγκ και τουΤζέιντον Σάντσο, με αφορμή την απουσία του τελευταίου από το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ, για την τέταρτη αγωνιστική της Premier League.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν με 3-1 στο Λονδίνο και ο Ολλανδός προπονητής στις δηλώσεις του, αμέσως μετά το παιχνίδι, άφησε αιχμές για τον 23χρονο επιθετικό. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «Δεν έπαιξε λόγω της απόδοσής του στην προπόνηση. Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να είσαι καθημερινά στο επιθυμητό επίπεδο».

Μέσω ανάρτησής του στα social media απάντησε ο Σάντσο, λέγοντας συγκεκριμένα ότι «Μην πιστεύετε όσα διαβάζετε. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να λέει πράγματα για εμένα, τα οποία είναι εντελώς αναληθή. Είχα καλή συμπεριφορά στην προπόνηση αυτή την εβδομάδα. Πιστεύω ότι υπάρχουν κι άλλοι λόγοι που αφορούν τη συγκεκριμένη υπόθεση που δεν θα ήθελα να αναλύσω περαιτέρω. Δεν είναι δίκαιο το να είμαι ο αποδιοπομπαίος τράγος για τόσο πολύ καιρό.

Το μόνο που θέλω είναι να παίζω ποδόσφαιρο χαρούμενος και να συνεισφέρω στην ομάδα μου. Σέβομαι όλες τις αποφάσεις του προπονητικού τιμ, παίζω μαζί με φανταστικούς συμπαίκτες και είμαι ευγνώμων για αυτό, οπότε ξέρω ότι κάθε εβδομάδα υπάρχει μία νέα πρόκληση. Θα συνεχίσω να μάχομαι για αυτό το σήμα ότι και να γίνει».

Το ποστάρισμα του Σάντσο στο Twitter:


Επιμέλεια: Θοδωρής Δημόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Τονάλι θέλει να μείνει Αγγλία με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ να μονομαχούν για χάρη του»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εξετάζεται ο Ιραόλα, παραμένει πιθανότερο το σενάριο παραμονής του Κάρικ

«Η Άρσεναλ προγραμματίζει πωλήσεις ώστε να μαζέψει χρήματα για την αγορά του Άλβαρες από την Ατλέτικο»

Αυτό το… δικό της παιδί, δεν έπρεπε να χαθεί: Η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την ανανέωση με τον Μέινου!

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Άσλεϊ Γιανγκ

Σοκαριστική ατυχία: Επέστρεψε από χιαστό και το έπαθε ξανά μέσα σε 10 λεπτά αγώνα!

Κάθεσαι, απολαμβάνεις 6 λεπτά και ψηφίζεις το καλύτερο γκολ του με τη φανέλα της Λίβερπουλ!

Υποβιβασμός και αλλαγή προπονητή στην Μπέρνλι, τέσσερα ματς πριν το φινάλε της σεζόν

Η Λίβερπουλ θα αποχαιρετήσει τον θρύλο της στο «Άνφιλντ»: Τα δεδομένα για τον τραυματισμό του Σαλάχ

Ποινή αποκλεισμού τεσσάρων ετών από την FA στον Μούντρικ για παράβαση των κανόνων περί ντόπινγκ