Τη συνέχιση της εμπορικής τους συνεργασίας επισημοποίησαν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Adidas.

Όπως δήλωσε επίσημα ο διευθύνων σύμβουλος των «κόκκινων διαβόλων», Ρίτσαρντ Άρνολντ, η ομάδα του και ο κολοσσός αθλητικών ειδών θα συνεργάζονται (τουλάχιστον) ως το 2035, σε μία συμφωνία αξίας τουλάχιστον 1 δισεκατομμυρίων ευρώ!

Η προηγούμενη συμφωνία μεταξύ των δύο συνεταίρων είχε υπογραφεί στις αρχές τις σεζόν 2015-16,με την εμπορική της αξία να έχει εκτιμηθεί στα 874 εκατ. ευρώ. Η συνεργασία των δύο πλευρών όμως πηγαίνει πολύ πιο πίσω στον χρόνο, καθώς η Adidas «έντυνε» τον αγγλικό σύλλογο από το 1980 μέχρι το 1992.

Σύμφωνα με την επίσημη τοποθέτηση της Γιουνάιτεντ, η αξία του πρόσφατου deal ενδέχεται να ξεπεράσει τo 1 δις. ευρώ, ανάλογα με «συγκεκριμένες προσαρμογές στις οποίες υπόκειται η συμφωνία», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη δήλωση.



Επιμέλεια: Άνδρέας Άλιμπέρτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»

Το πρώτο μήνυμα του Πεπ για την ενοχή της Σίτι: «Να ξέρετε ότι είμαι εδώ για εσάς»!

Ρόι Κιν: «Αν ήμουν παίκτης της Σίτι, θα πετούσα τα μετάλλια μου στα σκουπίδια»

Οι υπάλληλοι στον οργανισμό της Σίτι έλαβαν… καθησυχαστικό μήνυμα εν μέσω των καταιγιστικών εξελίξεων

Αμήχανος και αμίλητος ο CEO της Μάντσεστερ Σίτι σε βροχή ερωτήσεων για τις οικονομικές παραβάσεις των «πολιτών»