Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι με κάθε επισημότητα είναι ο Κάλβιν Φίλιπς. Ο 26χρονος Άγγλος μέσος αποκτήθηκε από τη Λιντς για περίπου 55 εκατ. ευρώ και υπέγραψε εξαετές συμβόλαιο.

Την τελευταία οκταετία είχε 234 εμφανίσεις και 14 γκολ με τη Λιντς, ενώ ήταν βασικό στέλεχος της εθνικής Αγγλίας που έφτασε ως τον τελικό του Euro 2020 μετρώντας συνολικά 23 εμφανίσεις με το εθνόσημο.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στη Σίτι, η οποία έχει αποδείξει πως είναι η κορυφαία ομάδα στη χώρα, αλλά και υπό την καθοδήγηση του Πεπ Γκουαρντιόλα. Για μένα αποτελεί όνειρο να ανήκω σε έναν τέτοιο σύλλογο κι ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις για να φέρουμε νέες επιτυχίες», τόνισε το νέο απόκτημα.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Premier League - 22η αγωνιστική: Το Μάντσεστερ χωρίζεται στα δύο για τη μονομαχία ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Σίτι

Κάρικ: «Δεν μου ασκούν περισσότερη πίεση οι πρώην συμπαίκτες μου - Δεν πρόκειται να δώσω πολλή σημασία σε αυτά»

Η ατάκα που δείχνει το οριστικό φινάλε της κόντρας Σλοτ - Σαλάχ: «Και 15 επιθετικούς να είχα, θα χαιρόμουν που έρχεται»

Συμφώνησε με την Κρίσταλ Πάλας και κάνει δικό της τον Γκέχι η Μάντσεστερ Σίτι!

«Ό,τι πιο κοντινό στην αθανασία»: Ο ιδιοκτήτης της Μάκλσφιλντ στο sport-fm για το σοκ στο Κύπελλο Αγγλίας!

Οριστική η αποχώρηση του Γκλάσνερ από την Πάλας το καλοκαίρι: «Έχω ήδη ενημερώσει...»

Παίκτης του μήνα στην Premier League ο Κάλβερτ-Λιούιν

Φουλάρει για Γκέχι η Μάντσεστερ Σίτι

«Αυτός είναι ο καταλληλότερος για τη Γιουνάιτεντ» - Η επιλογή του Ρούνεϊ για προπονητή

Σε επαφές με τον Φρατέζι η Νότιγχαμ Φόρεστ - Τα «θέλω» της Ίντερ για να παραχωρήσει τον παίκτη