Η Μάντσεστερ Σίτι αρνείται να χάσει στο Champions League και θέλει να «σβήσει» το ρεκόρ της Γιουνάιτεντ με το μεγαλύτερο σερί νικών στη διοργάνωση.

Ήταν 19 Σεπτεμβρίου του 2007 όταν η εξαιρετική ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έκανε εκκίνηση στο Champions League με νίκη επί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Σκόρερ τότε ο Κριστιάνο Ρονάλντο που «πλήγωσε» το σύλλογο της καρδιάς του και ξεκινούσε ένα απίστευτο σερί 25 αγώνων χωρίς ήττα στη διοργάνωση.

Αυτό σταμάτησε στο φινάλε της επόμενης σεζόν και τον τελικό της Ρώμης απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Σαμουέλ Ετό και Λίονελ Μέσι υποχρέωσαν τους «μπέμπηδες» στην πρώτη ήττα ύστερα από 20 μήνες και παράλληλα στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης.

Το τρόπαιο μπορεί να χάθηκε για τον «Φέργκι» και την αρμάδα του, το ρεκόρ των 16 νικών και 9 ισοπαλιών διατηρήθηκε σε βάθος χρόνου μέχρι να το «απειλήσει» τώρα το αντίπαλο δέος της πόλης. Η Μάντσεστερ Σίτι «επιβίωσε» στην τιτανομαχία με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και μετά το μεταξύ τους 3-3 η πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού θα κριθεί στην Αγγλία.

Με την ισοπαλία στο «Μπερναμπέου» οι νυν πρωταθλητές Ευρώπης διεύρυναν το αήττητο σερί στο Champions League έχοντας πια 22 αγώνες με 16 νίκες και 6 ισοπαλίες. Για να πιάσουν τους συμπολίτες σε αυτήν την άτυπη «κόντρα» θα πρέπει να μην ηττηθούν μέχρι και τον τελικό και για να τους ξεπεράσουν, οφείλουν να ξεκινήσουν την επόμενη σεζόν με νίκη. Η απάντηση στο εγγύς μέλλον.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!

«Περπατάμε παράλληλα»: Ρεάλ και Μπαρτσελόνα αποκλείστηκαν μαζί από τα προημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία!